ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμάζεται ο νέος 3D εκτυπωτής σοκολάτας!

11:56 - 08 Ιαν 2015 | Trends
Ετοιμάζεται ο νέος 3D εκτυπωτής σοκολάτας!
Τους λάτρεις της σοκολάτας έχει σκοπό να ικανοποιήσει ο νέος τρισδιάστατος εκτυπωτής σοκολάτας που φιλοξενείται (από 6 έως 9 Ιανουαρίου) στη διεθνή έκθεση CES, η οποία απευθύνεται σε καταναλωτές ηλεκτρονικών ειδών.

Ο λόγος για το "CocoJet" το μηχάνημα που επιτρέπει στον καθένα να παρασκευάσει τα δικά του κομμάτια σοκολάτας δίνοντας τους το μέγεθος και το σχήμα που θέλει. Ο εκτυπωτής που κατασκευάστηκε για να εξυπηρετήσει κυρίως ζαχαροπλαστεία και βιομηχανίες σοκολάτας, λειτουργεί ακριβώς όπως ένας τρισδιάστατος εκτυπωτής πλαστικού, διαμορφώνοντας κομμάτια σοκολάτας στα επιθυμητά σχήματα μέσα σε μόλις 15 λεπτά.

Το μηχάνημα διαθέτει φυσικά εξελιγμένη τεχνολογία ταχείας ψύξης ώστε να αποφευχθεί το λιώσιμο της σοκολάτας και μην υπάρξουν προβλήματα τόσο στην παρασκευή των κομματιών, όσο και στη λειτουργία του εκτυπωτή.

Αν και δεν έχει γίνει γνωστή ακόμη η ημερομηνία κυκλοφορίας του 3D εκτυπωτή, η εταιρεία είναι βέβαιη πως το νέο της προϊόν θα κάνει… θραύση, ενώ όπως έχει αποκαλύψει αυτή την περίοδο μελετά τη δημιουργία ενός νέου εκτυπωτή που θα κάνει την ίδια δουλειά χρησιμοποιώντας ζάχαρη!

Τελευταία τροποποίηση στις 12:09 - 08 Ιαν 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.