ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εντόπισε θησαυρό κατά λάθος!

10:51 - 13 Ιαν 2015 | Trends
Εντόπισε θησαυρό κατά λάθος!
Άναυδοι έμειναν όσοι πληροφορήθηκαν τη ληστεία που έλαβε χώρα σε γκαλερί της Νέας Ορλεάνης των ΗΠΑ. Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν μια σκηνή που προκαλεί τις εντυπώσεις!

Ένας νέος άνδρας εισήλθε ανενόχλητος στο κτίριο, σήκωσε στα χέρια έναν πίνακα ζωγραφικής που εκτίθονταν και έφυγε  χωρίς να τον ενοχλήσει κανείς.

Να σημειωθεί πως ο πίνακας αξίας 250.000 δολαρίων, ανήκει στον ζωγράφο George Rodrigue, και λέγεται «Wendy and Me». Η αστυνομία ανέλαβε αμέσως δράση, ωστόσο ο δράστης δεν έχει ακόμα συλληφθεί.

Ο γιός του ζωγράφου, Ζακ, δήλωσε στους Times ότι εκείνη η μέρα ήταν πολύ γεμάτη για τη γκαλερί και ο δράστης βρήκε «τα τέλεια 5 - 10 δευτερόλεπτα για να κάνει τη ληστεία».

Σύμφωνα με τις τελευταίες ωστόσο πληροφορίες των διεθνών μέσων ενημέρωσης, το έργο τέχνης εντόπισε ο κιθαρίστας του πανκ συγκροτήματος, Stereo Fire Empire, Evan Diez. Ο τραγουδιστής της μπάντας, John Kennedy, σχολιάζοντας το θέμα ανέφερε για το συνάδελφο του: «Όταν τον αντικρίσαμε ήταν άσπρος σαν φάντασμα. Δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει την αξία του έργου που είχε εντοπίσει».

Αξίζει να αναφερθεί πως το κλεμμένο έργο είναι ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας για τον δημιουργό του, καθώς ο ίδιος το χρησιμοποίησε για τις προσκλήσεις του γάμου του όταν το 1997 παντρεύτηκε τη δεύτερη γυναίκα του, Wendy.

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.