ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εδώ πληρώνουμε με selfie και αγκαλιές!

09:31 - 02 Φεβ 2015 | Trends
Εδώ πληρώνουμε με selfie και αγκαλιές!
Mια πρωτότυπη πρόταση κάνει η γνωστή εταιρεία McDonald’s για τον τρόπο πληρωμής που από ‘δω και πέρα θα δέχεται από τους πελάτες της!

Η εταιρεία fast food από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να δέχεται κι άλλα πράγματα εκτός από χρήματα για την προσφορά των προϊόντων της.

Η αλυσίδα, από 2α Φεβρουαρίου, θα επιτρέπει σε κάποιους πελάτες της να πληρώνουν το φαγητό τους με έναν άλλο τρόπο εκτός των χρημάτων, που η ίδια εταιρία ονομάζει lovin'. ΄Έτσι θα μπορεί κάποιος να πληρώνει το γεύμα του με selfie και αγκαλιές αντί χρημάτων.

Εκπρόσωπος της εταιρείας δηλώνει σχετικά στο ABC News: «Από selfie, αγκαλιές και «κόλλα πέντε», έχουμε αρκετούς τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη σας στα McDonald's».

Οι καταναλωτές, οι οποίοι σε προκαθορισμένο χρόνο θα παραγγέλνουν φαγητό, θα μαθαίνουν από τους υπαλλήλους της εταιρείας ότι μπορούν να πληρώσουν με την... αγάπη τους.

Κατά πάσα πιθανότητα η καμπάνια θα ισχύει μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου, ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ η διαφήμιση θα παίξει και στο Super Bowl.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.