ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απολαμβάνοντας το φαγητό μας μέσα στους καταρράκτες!

10:45 - 06 Φεβ 2015 | Trends
Απολαμβάνοντας το φαγητό μας μέσα στους καταρράκτες!
To Villa Escudero, στην επαρχία Quezon στις Φιλιππίνες είναι ένα ξενοδοχείο που διαφέρει από τα άλλα. Ένας από τους πιο όμορφους χώρους που προσφέρει χαλάρωση και αγαλλίαση συνδυάζοντας παράλληλα την πολυτέλεια και τις ανέσεις του.

Το ειδυλλιακό περιβάλλον μέσα στο οποίο είναι χτισμένο προσελκύει ακόμα περισσότερους πελάτες που θέλουν να απολαύσουν από κοντά το μεγαλείο του.

Το συγκεκριμένο μέρος έγινε γνωστό καθώς διαθέτει ένα από τα πλέον πρωτότυπα εστιατόρια στον κόσμο, το οποίο βρίσκεται στους πρόποδες ενός μικρού καταρράκτη. Το εντυπωσιακό «Waterfall Restaurant» από μόνο του αποτελεί μια ξεχωριστή και μοναδική εμπειρία.

Όσοι το επισκεφθούν αναγκαστικά βγάζουν τα παπούτσια τους αφού τα νερά τρέχουν ανάμεσα στα πόδια τους. Πολλές φορές μάλιστα βγάζουν και τα ρούχα τους, γιατί δεν μπορούν να αντισταθούν και θέλουν να κάνουν μια βουτιά μέσα στον καταρράκτη.

Μικροί και μεγάλοι δείχνουν να απολαμβάνουν όχι μόνο τις ιδιαίτερες γεύσεις και τα δημοφιλή πιάτα των Φιλιππίνων αλλά κυρίως ένα πρωινό, μεσημεριανό και -γιατί όχι;- ένα βραδινό μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, η αίσθηση είναι το λιγότερο… μοναδική!

 

waterfallrestaurant8

 

waterfallrestaurant3

 

waterfallrestaurant6

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.