ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τίτλοι τέλους για το Top Gear;

13:00 - 11 Μαρ 2015 | Trends
Τίτλοι τέλους για το Top Gear;
Ο οξύθυμος χαρακτήρας του, φαίνεται ότι "κόστισε" στα εκατομμύρια τηλεθεατών την αγαπημένη τους εκπομπή. Ένας, από τους πολλούς, από ότι λέγεται, καυγάδες, που φέρεται να κατέληξε σε μπουνιές μεταξύ του Τζέρεμι Κλάρκσον κι ενός παραγωγού του BBC, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Μία από τις ακριβότερες τηλεοπτικές παραγωγές της εποχής μας, η εκπομπή TopGear που είχε αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές, με σχεδόν οπαδικά χαρακτηριστικά, σε πολλές γωνιές του κόσμου, δεν αποκλείεται να αποτελεί πλέον παρελθόν. Η τεράστια επιτυχία της εκπομπής έγκειται στο γεγονός ότι το κοινό της δεν αποτελούσαν μόνο λάτρεις του αυτοκινήτου, λόγω των ευφάνταστων σεναρίων της, των μαγευτικών τοπίων τα οποία επισκέπτονταν οι συντελεστές της, των εκλεκτών καλεσμένων που φιλοξενούσε και φυσικά το ιδιαίτερο και αρκετά ειρωνικό – καυστικό – επιθετικό – αλλαζονικό στυλ, το οποίο όμως προκαλούσε ένα ενδιαφέρον στον τηλεθεατή, του βασικού παρουσιαστή της Τζέρεμι Κλάρκσον.

Η περασμένη Κυριακή επιφύλασσε μια έκπληξη σε όσους είχαν στηθεί μπροστά από την τηλεόραση περιμένοντας να απολαύσουν τον Κλάρκσον σε νέες περιπέτειες, με παράξενα αυτοκίνητα, σε ανεξερεύνητες περιοχές υπό ακραίες, όπως πάντα, συνθήκες. Η εκπομπή δεν μεταδόθηκε ποτέ. Οι επίσημες ανακοινώσεις του καναλιού περιορίζονταν σε μια λιτή αναφορά ότι ο Κλάρκσον βρίσκεται σε αναστολή εργασίας λόγω μιας έρευνας που διεξάγεται με αφορμή διένεξη μεταξύ του παρουσιαστή κι ενός παραγωγού του καναλιού.

punch out von kaiser 03

Καμία επιπλέον λεπτομέρεια για την τύχη της εκπομπής, του παρουσιαστή της, ούτε φυσικά για το υπό διερεύνηση περιστατικό.
Φήμες λένε πως εάν διαπιστωθεί ότι ο πετυχημένος, πλην ευέξαπτος, παρουσιαστής καταδικαστεί – στην εσωτερική έρευνα που διεξάγεται στους κόλπους του BBC – θα σημάνουν τίτλοι τέλους για το TopGear. Με δεδομένο μάλιστα ότι ψυχή του TopGear ήταν ο ίδιος ο Κλάρσκον, οι πιθανότητες να αντικατασταθεί ο ίδιος και να συνεχιστεί η εκπομπή υπό την παρουσίαση κάποιου άλλου, είναι περιορισμένες.Αναμένουμε λοιπόν στους δέκτες μας, μέχρι νεοτέρας…

 

πηγή: penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.