ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κατάστημα πουλά αγκαλιές σε τιμή ευκαιρίας

11:00 - 15 Μαρ 2015 | Trends
Κατάστημα πουλά αγκαλιές σε τιμή ευκαιρίας
Έχετε ποτέ νιώσει την ανάγκη να σας αγκαλιάσει κάποιος, πέρα από τους γνωστούς και τους φίλους σας; Η ανθρώπινη επαφή είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο…

Αυτό είχε στο μυαλό της η Samantha Hess, η οποία δημιούργησε ένα κατάστημα που θα «πωλούσε» αγκαλιές, ενώ η ίδια έγινε επαγγελματίας του είδους. Η ευρηματική γυναίκα έφτασε σε κάποια στιγμή της ζωής της που αισθάνθηκε έντονα την ανάγκη μιας αγκαλιάς και μερικών χαδιών. Αναζητούσε την ανθρώπινη επαφή, ακόμα κι αν χρειαζόταν να πληρώσει γι’ αυτό.

Έτσι άνοιξε την επιχείρησή της στο Όρεγκον και για 60 δολάρια την ώρα πρόσφερε χάδια και αγκαλιές. Το Cuddle Up To Me, όπως ονομάζεται το κατάστημά της, δεν έχει ερωτικό προσανατολισμό σε καμία περίπτωση αλλά καθαρά τρυφερό και αγαπησιάρικο χαρακτήρα.

Το ραντεβού μιας ώρας περιλαμβάνει μόνο αγκαλιές και χάδια σε διάφορες στάσεις, ενώ η επιχείρηση λειτουργεί 6 φορές την εβδομάδα. Η ομιλία δεν είναι αναγκαστική, ενώ οι πελάτες συνήθως φορούν πιτζάμες.

Πολλοί κατηγόρησαν το κατάστημα πως εμπορευματοποιεί το συναίσθημα. Όπως εξηγεί ωστόσο η Hess, η μοναξιά στον σύγχρονο κόσμο έχει ανάγκη από τη δημιουργία τέτοιων επιχειρήσεων που αποτελούν όαση στην αποξένωση.

Τελευταία τροποποίηση στις 12:41 - 15 Μαρ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.