ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ελληνοκινεζική συνεργασία για το θαλάσσιο τουρισμό

13:32 - 05 Μαϊ 2015 | Trends
Ελληνοκινεζική συνεργασία για το θαλάσσιο τουρισμό
Σεμινάριο για την προώθηση της Ελληνο-Κινεζικής συνεργασίας στον τομέα του θαλάσσιου τουρισμού διοργανώνεται στο πλαίσιο του Posidonia Sea Tourism Forum, που πραγματοποιείται στις 26 και 27 Μαΐου 2015 στην Αθήνα.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να αναδείξει ευκαιρίες για νέες συνεργασίες και επενδύσεις στη βιομηχανία αυτή και να προωθήσει την ανταλλαγή τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο κρατών στους τομείς του γιότινγκ και της κρουαζιέρας.
Την Τετάρτη 27 Μαΐου και ώρα 11 π.μ. έως 1 μ.μ. διοργανώνεται από την Κινεζική πρεσβεία και το υπουργείο Εμπορίου της Hainan παρουσίαση της βιομηχανίας Θαλασσίου Τουρισμού της επαρχίας Hainan. Η επιχειρηματική αποστολή από την Hainan θα συναντηθεί με εκπροσώπους της ελληνικής και διεθνούς βιομηχανίας θαλασσίου τουρισμού και θα συζητήσουν τη δυνατότητα κοινών εγχειρημάτων.

Η δράση εντάσσεται στο «Ετος Ναυτιλιακής Συνεργασίας Ελλάδας - Κίνας 2015» και συνολικά τρεις επιχειρηματικές αποστολές από την Κίνα, ειδικότερα τη Σαγκάη, τη Hainan και το Tianjin θα συμμετάσχουν στο Posidonia Forum. Οι αποστολές περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων, εκπροσώπους υπουργείων, λιμανιών, τουριστικών οργανισμών, αναπτυξιακών εταιρειών και εταιρειών real estate.

pos

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.