ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Κοτζιάς τραγουδά "We are the world" στην Τουρκία(vid)

12:50 - 14 Μαϊ 2015 | Trends
Ο Κοτζιάς τραγουδά "We are the world" στην Τουρκία(vid)
Το μήνυμα της «ειρήνης» έστειλαν με το δικό τους τρόπο απ’ άκρη σ’ άκρη της γης οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ που βρίσκονται στην Αττάλεια για την σύνοδο που διεξάγεται στην πόλη της Νότιας Τουρκίας με βασικά θέματα την ασφάλεια στην Ουκρανία, τη Μέση Ανατολή και τη Βόρειο Αφρική.

Ο Τούρκος Υπουργός Εξωτερικών, Μεβούτ Τσαβούσογλου ανέβηκε στη σκηνή της αίθουσας όπου λάμβανε χώρα η δεξίωση προκειμένου να ευχαριστήσει την ορχήστρα Enbe για την ψυχαγωγία που προσέφερε στους παρευρισκόμενους.

Ο ίδιος, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό, προσφέρθηκε να τραγουδήσει «ένα τελευταίο τραγούδι για την ειρήνη», το πασίγνωστο «We Are The World», όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet. Στη συνέχεια, προσκάλεσε τους ομολόγους του να ανέβουν στη σκηνή για να τραγουδήσουν μαζί του, ενώ ο Έλληνας Νίκος Κοτζιάς ήταν ο πρώτος που αποδέχτηκε την πρόταση.

Στο πλευρό των υπουργών Εξωτερικών βρέθηκαν και ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γιενς Στόλτενμπεργκ όπως και η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι. Το «We Are the World» είναι ένα τραγούδι με βαθύ συμβολισμό που γράφτηκε από τον Michael Jackson και τον Lionel Richie για τα παιδιά της Αφρικής και ηχογραφήθηκε για πρώτη φορά το 1985 από το supergroup «USA for Africa».

Τελευταία τροποποίηση στις 13:01 - 14 Μαϊ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.