ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Die Welt κι η Περιστέρα του Αλέξη

10:10 - 16 Ιουλ 2015 | Trends
Η Die Welt κι η Περιστέρα του Αλέξη
Η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, είναι μια διακριτική παρουσία, που αποφεύγει επιμελώς τα φώτα της δημοσιότητας. Όμως αυτό δεν είναι πάντα στο χέρι της... Με το στυλ της Αριστερής «Πρώτης Κυρίας», Μπέττυς Μπαζιάνα, καταπιάνεται η γερμανική Die Welt, αναλύοντας το ντύσιμό της. 

«H Περιστέρα δεν θα πρέπει να είναι πολύ σικ στο ντύσιμό της αλλά ούτε και εντελώς ατημέλητη» και αυτό γιατί όπως εξηγεί η γερμανική εφημερίδα για τις γυναίκες που ανήκουν στην Αριστερά και βρίσκονται στο πολιτικό προσκήνιο, «ακόμα και τα τακούνια μπορεί να αναχθούν σε πολιτικό ζήτημα».

tsipra mpety

Συμπληρώνει ακόμη ότι μία γυναίκα που συνοδεύει τον σύντροφό της, ο οποίος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας, το ντύσιμο θα πρέπει να αντανακλά τις απόψεις της και ταυτόχρονα να μην μαγνητίζει το βλέμμα.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας θα πρέπει να ισορροπεί ενδυματολογικά ανάμεσα στα αριστερά ιδανικά της, το μέχρι τώρα απλό ενδυματολογικό της στυλ και τα νέα της καθήκοντα». 

περισ

Μάλιστα, η Die Welt, αναφέρεται με θετικά σχόλια στην τελευταία δημόσια εμφάνιση της Περιστέρας, την ημέρα του δημοψηφίσματος, που φορούσε ένα μαύρο φόρεμα σε ίσια γραμμή, και μάλιστα την συγκρίνει με την Σάρα Βάγκενκνεχτ, ένα από τα ηγετικά στελέχη του γερμανικού κόμματος της Αριστεράς "Die Linke" αλλά και με τη Σοσιαλίστρια Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την Γαλλίδα υπουργό Οικολογίας και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ.  

Πηγή: penna.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:23 - 16 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.