ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα 8 βήματα που κάνουν οι επιτυχημένοι- Εφαρμόστε τα!

17:48 - 22 Ιουλ 2015 | Trends
Τα 8 βήματα που κάνουν οι επιτυχημένοι- Εφαρμόστε τα!
Ποιες είναι οι 8 ικανότητες που τους χαρακτηρίζουν και πώς μπορούμε όλοι να καταφέρουμε να γίνουμε επιτυχημένοι;
  1. Κάνουν ερωτήσεις: Οι επιτυχημένοι άνθρωποι είναι πολύ καλοί στις ερωτήσεις, δηλαδή χωρίς ανακριτική διάθεση κάνουν τις σωστές ερωτήσεις για να καταλάβουν καλύτερα τον συνομιλητή τους ή την κατάσταση.
  2. Επικοινωνία: Όταν βρίσκονται σε μια επαγγελματική συνάντηση ή σε μια παρέα φίλων δεν απομονώνονται. Παρατηρούν τους συνομιλητές τους, βρίσκουν τρόπους να επικοινωνήσουν μαζί τους πιο ουσιαστικά.
  3. Αυτοπεποίθηση: Οι επιτυχημένοι άνθρωποι πάντα δείχνουν ότι έχουν αυτοπεποίθηση – ακόμα και στις περιπτώσεις που δεν αισθάνονται έτσι. Πάντα προσπαθούν να κοιτούν τους άλλους στα μάτια και να δείχνουν το ενδιαφέρον τους και να αποπνέουν σιγουριά.
  4. Γλώσσα του σώματος: Με τις σωστές κινήσεις ο καθένας μπορεί να καταφέρει να δείχνει δυναμικός, ευγενικός και σίγουρος. Οι επιτυχημένοι άνθρωποι πάντα περπατούν με τους ώμους πίσω και το κεφάλι ψηλά.
  5. Προσοχή στις λεπτομέρειες: Οι επιτυχημένοι άνθρωποι γνωρίζουν καλά ότι η ζωή δεν είναι τέλεια. Ποτέ δεν ζηλεύουν τους άλλους για την επιτυχία τους γιατί ξέρουν καλά ότι στις λεπτομέρειες κρύβεται η ευτυχία αλλά και η απόδειξη ότι η ζωή είναι πολύπλοκη.
  6. Χαμογελούν περισσότερο: Σύμφωνα με έρευνες, οι άνθρωποι που είναι επιτυχημένοι και έχουν αυτοπεποίθηση, χαμογελούν περισσότερο. Έτσι γίνονται περισσότερο προσιτοί στους άλλους και μπορούν να επικοινωνήσουν καλύτερα.
  7. Είναι ευγενικοί: Κάποιος που έχει επιτυχία και ισορροπία στη ζωή του είναι και ευγενικός. Η κακή συμπεριφορά δείχνει στους άλλους ότι δεν είστε σίγουροι για όσα λέτε ή κάνετε και πως δεν έχετε ηρεμία στη ζωή σας.
  8. Εστιάζουν στην ομορφιά της ζωής: Οι αρνητικές σκέψεις είναι μεταδοτικές, λένε οι ειδικοί, για αυτό οι επιτυχημένοι άνθρωποι προσπαθούν να εστιάζουν στα όμορφα πράγματα που τους προσφέρει η ζωή ώστε να έχουν καλή διάθεση και ισορροπία στις επαγγελματικές και προσωπικές τους σχέσεις.
Τελευταία τροποποίηση στις 11:06 - 23 Ιουλ 2015
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.