• ΓΔ: 00
  • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
  • FTSE ΧΑ MID CAP0
  • Τζίρος0
  • €/$ 0 €/£ 0
    BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
  • Nasdaq00%
  • S&P 50000%
  • CAC 4000%
  • DAX00%
  • FTSE 10000%
  • Nikkei 22500%

Σπιτική λεμονάδα

12:48 - 20 Μαρ 2016 | Trends
Δεν ήρθε ακόμα το καλοκαίρι για δροσερές λεμονάδες αλλά καλό είναι να προετοιμαζόμαστε. Τώρα που τα λεμόνια είναι πολύ καλά και οικονομικά. Φτιάξτε σερμπέτι, ένα είδος λεμονάδας που φτιάχνουν στην Πόλη από άνθη λουλουδιών, φρούτα και μπαχαρικά. Είναι ένα απίστευτο, δροσιστικό ποτό για μικρούς και μεγάλους, φτιάχνεται πανεύκολα και διατηρείτε για καιρό!

Υλικά

200 γρ νερό

500 γρ ζάχαρη

500 γρ χυμό λεμονιού

8 φύλλα μέντας

ξύσμα από ένα λεμόνι

Εκτέλεση:

1. Διαλύουμε τη ζάχαρη σε ζεστό νερό, και προσθέτουμε τα φύλλα μέντας και το ξύσμα λεμονιού, αφήνουμε να κρυώσει εντελώς. Τότε προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και περνάμε το σερμπέτι από μια σήτα. Φυλάσσουμε σε αποστειρωμένα μπουκάλια στο ψυγείο. Διατηρείτε για τρεις μήνες τουλάχιστον.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman