ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κερδίστε ένα εκπαιδευτικό tablet MLS iQTab® kido extra για παιδιά!

11:46 - 16 Απρ 2016 | Trends
Κερδίστε ένα εκπαιδευτικό tablet MLS iQTab® kido extra για παιδιά!
Πάρτε μέρος στο διαγωνισμό και ένα super διασκεδαστικό αλλά και super ασφαλές tablet MLS iQTab® kido extra μπορεί να γίνει δικό σας!

Θα το λατρέψουν τα παιδιά γιατί είναι το μοναδικό με όλες τις παιδικές εφαρμογές στα ελληνικά, ειδικά σχεδιασμένο για να αντέχει και σε δύο φανταστικά χρώματα. Θα το λατρέψουν όμως και οι γονείς γιατί τους δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσουν διαφορετικό προφίλ ανά παιδί για καλύτερο έλεγχο, να προεπιλέγουν το χρόνο παραμονής ανά εφαρμογή, να καθορίζουν αν θα υπάρχει πρόσβαση στο ίντερνετ ή όχι και να ανατρέχουν στη δραστηριότητα του παιδιού.

Το MLS iQTab ® kido extra είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες του δημοτικού και διαθέτει παραμύθια, εμπλουτισμένα εκπαιδευτικά παιχνίδια και εφαρμογές (βασισμένα στην ύλη του Υπουργείου Παιδείας). Είναι σχεδιασμένο με στόχο να παρέχει ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, διαθέτει οθόνη αφής 7” LCD IPS τεχνολογίας multi touch, 2 κάμερες (3MP μπροστά και 3MP πίσω), Full HD ποιότητα στην αναπαραγωγή βίντεο, ισχυρό τετραπύρηνο (QuadCore) επεξεργαστή, 8 GB μνήμη αποθήκευσης με δυνατότητα επέκτασης έως 32GB, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό σε πτώσεις και χτυπήματα! 

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο mamamia.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.