ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η επιστήμη και η φινέτσα των μπάρμαν να φτιάχνουν κοκτέιλ

20:12 - 13 Σεπ 2016 | Trends
Η επιστήμη και η φινέτσα των μπάρμαν να φτιάχνουν κοκτέιλ
Όταν οι Ιάπωνες αποφασίζουν να δημιουργήσουν κάτι το ιδιαίτερο το κάνουν με ένα μείγμα αξιοζήλευτης φινέτσας και επιστημονικής προσοχής στη λεπτομέρεια.

Το Bartending δεν αποτελεί εξαίρεση, όπως αποδεικνύεται σε αυτό το πολύ cool 17-λεπτά μίνι-ντοκιμαντέρ σχετικά με τo Nikka Whiskey, και την προπαρασκευή κοκτέιλ.

Δείχνει μπάρμαν από τις ΗΠΑ και την Ιαπωνία που επιδεικνύουν τον μοναδικό τρόπο τους να κάνουν πράγματα με την προπαρασκευή ενός κοκτέιλ, από τον πάγο και τις γαρνιτούρες, τα εργαλεία και τις τεχνικές, έως και πολλά άλλα.

 

Διαβάστε και δείτε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.