ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

6 περιπτώσεις που δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις σεξ!

11:40 - 02 Ιαν 2018 | Trends
6 περιπτώσεις που δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις σεξ!
Δεν ξέρω αν το έχεις σκεφτεί ποτέ, αλλά δεν είσαι υποχρεωμένη να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου μόνο επειδή το θέλει εκείνος.

Κάποιες φορές δεν έχεις όρεξη ή απλά προτιμάς να χαλαρώσεις χωρίς σεξ. Ότι είστε μαζί δεν αναιρεί το γεγονός ότι για να συμβεί η... πράξη πρέπει να το θέλετε και οι δυο.

Έτσι, λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνεις σεξ όταν:

1) Δε νιώθεις άνετα με το σώμα σου. 
Έστω ότι βγήκες με τις φίλες σου και έφαγες σαν να μην υπάρχει αύριο, οπότε δεν είσαι καθόλου σε φάση για οποιαδήποτε δραστηριότητα που σε θέλει γυμνή και με φουλ ενέργεια. Δεν μπορείς να νιώθεις εξίσου σέξι σε όλες τις στιγμές, σε καταλαβαίνω. Αν είναι, όμως, να κάνεις κάτι με μισή καρδιά, μην το κάνεις καθόλου.

2) Είναι η πρώτη σου φορά και δε νιώθεις έτοιμη. 
Δεν υπάρχουν χρονικά όρια, όποτε νιώσεις εσύ έτοιμη, τότε είναι και η κατάλληλη στιγμή για να συμβεί. Μην πιεστείς από εκείνον ή από τις φίλες σου που το έχουν κάνει ήδη ή από οτιδήποτε πάρει το αυτί σου από εδώ κι απο εκεί τέλος πάντων. Α και φυσικά το ότι βγαίνεις με κάποιον δε σημαίνει απαραίτητα ότι αυτό που έχετε πρέπει να οδηγήσει στο σεξ - μπορείς απλά να βγαίνεις μαζί του κι αν δε σου κάνει το κλικ, να ξεκόψεις, όχι;

Διαβάστε τη συνέχεια στο citywoman.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.