ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο σκοτεινός κόσμος της Yakuza σε 20 καταπληκτικές φωτογραφίες

17:57 - 09 Νοε 2018 | Trends
Ο σκοτεινός κόσμος της Yakuza σε 20 καταπληκτικές φωτογραφίες
Στις 11 Μαρτίου 2011, ο πυθμένας της ιαπωνικής ακτής άρχισε να κουνιέται με τρομακτικό τρόπο. Σε λίγα λεπτά, ένα κύμα, ύψους 130 ποδιών, άρχισε να κατευθύνεται προς την περιοχή του Tohoku, με αποτέλεσμα τον θάνατο περισσότερων από 16 χιλιάδων ανθρώπων. Όλος ο κόσμος έβλεπε κατάπληκτος την καταστροφή προσπαθώντας να βοηθήσει το έθνος όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η πρώτη οργάνωση που έφτασε, παρέχοντας φαγητό, προμήθειες και άλλες υπηρεσίες, κέρδισε το σεβασμό των ντόπιων χειρίζοντας το θέμα πολύ πριν από την κυβέρνηση. Οι υπεύθυνοι αυτής της ομάδας διάσωσης είναι μέλη ενός από τα πιο επικίνδυνα συνδικάτα εγκλημάτων της Ιαπωνίας: τη Yakuza.

 Όπως και με άλλες μαφίες σε όλο τον κόσμο, η Yakuza έχει παραμείνει σε κάθε παράνομη δραστηριότητα στην περιοχή. Οι κύριες δραστηριότητές της φαίνεται να είναι η πορνεία και η εκβιασμός και, ενώ πολλοί μένουν μακριά από τα παράνομα ναρκωτικά, υπάρχουν και άλλοι που ανήκουν στο εμπόριο ναρκωτικών ή ανθρώπων. Παρότι παρόμοιες ομάδες μπορούν να χρησιμοποιήσουν εκβιασμούς μέσω της υπόσχεσης "προστασίας", η Yakuza εκφοβίζει τους μετόχους κατά τη διάρκεια των συνεδριάσεων της εταιρείας προκειμένου να αποκτήσει μετοχές.
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο penna.gr
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.