ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γαλοπούλα: Συμβουλές για την απόλυτη γέμιση

16:43 - 12 Δεκ 2018 | Trends
Γαλοπούλα: Συμβουλές για την απόλυτη γέμιση
Σας δίνουμε την παραδοσιακή συνταγή

Τη γέμιση της γαλοπούλας θα την βάλετε αμέσως πριν την ψήσετε. Αν την αφήσετε για ώρα στην ωμή γαλοπούλα, υπάρχει κίνδυνος δηλητηρίασης.

Για πιο έντονη γεύση, πιο καλοψημένο κρέας και ζουμερή γαλοπούλα, βάλτε λίγη γέμιση και ανάμεσα στην πέτσα και το κρέας.

Προσοχή να μην παραγεμίσετε τη γαλοπούλα, καθώς η γέμιση θα φουσκώσει από μόνη της.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο citywoman.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.