ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ιστορία του πλουσιότερου ανθρώπου όλων των εποχών

17:56 - 21 Ιαν 2019 | Trends
Η ιστορία του πλουσιότερου ανθρώπου όλων των εποχών
Με εκτιμώμενα ποσά 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, ο Mansa Musa I του Μάλι θεωρείται ο πιο πλούσιος άνθρωπος στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Ένα  ντοκιμαντέρ για τους εικονικούς άντρες που έκαναν τύχες στην Αμερική φέρνοντας εκβιομηχάνιση στη χώρα, περιελάμβανε τους Cornelius Vanderbilt, Andrew Carnegie και τον John D. Rockefeller, όλοι τους είχαν μια μεγάλη ιδέα πώς να γίνουν οι πλουσιότεροι ανθρώποι στον κόσμο. Οι σημερινοί δισεκατομμυριούχοι δεν έρχονται καν κοντά σε αυτούς τους θρυλικούς μεγιστάνες.

Για παράδειγμα, ο διευθύνων σύμβουλος της Amazon, Jeff Bezos, στέφθηκε φέτος ως ο πλουσιότερος άνθρωπος στη Γη με περιουσία περίπου 118 δισεκατομμύρια δολάρια, κερδίζοντας τα 90 δισεκατομμύρια δολάρια του Bill Gates, αλλά πριν από αυτόν ήταν ο John D. Rockefeller που συγκέντρωσε περιουσία 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, ούτε καν ο Ροκφέλερ θα μπορούσε να είναι ο πλουσιότερος άνθρωπος του οποίου η κληρονομιά είναι ακόμη πιο πλούσια από τον πλούτο του και ο οποίος έχει ξεχαστεί από την ιστορία ή τουλάχιστον από τον δυτικό κόσμο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.