ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Viral το Xmas Karaoke video του ΕΛΙΖΑ

06:30 - 02 Δεκ 2019 | Trends
Viral το Xmas Karaoke video του ΕΛΙΖΑ
Το Σωματείο ΕΛΙΖΑ μας καλεί να γίνουμε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΦΩΝΗ στο πρώτο Xmas Karaoke με τους αγαπημένους μας πρωταγωνιστές: Διονύση Σαββόπουλο, Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, Ελένη Φουρέιρα, Μαρία Μπεκατώρου, Σμαράγδα Καρύδη, Νίκο Μουτσινά, Τάκη Ζαχαράτο, Κωνσταντίνο Ρήγο, Βίκυ Βολιώτη, Μαρία Σάκκαρη, Ορφέα Αυγουστίδη, Κώστα Βογιατζή, Παυλίνα Βουλγαράκη.
  • Μπαίνουμε στη σελίδα του ΕΛΙΖΑ www.eliza.org.gr, βλέπουμε το video και κάνουμε τη δωρεά μας, συμβάλλοντας στην ενίσχυση της λειτουργίας της Νοσοκομειακής Μονάδας για κακοποιημένα παιδιά!
  • Μπαίνουμε στο Facebook https://www.facebook.com/ngoELIZA/ , βλέπουμε το video, κάνουμε τη δωρεά μας και κάνουμε share σε όλους τους φίλους μας το video!
  • Μπαίνουμε στο Instagram @eliza_society, κάνουμε repost το video και διαδίδουμε το μήνυμα! #eliza_society #elizaxmaskaraoke  #singingforacause #supporteliza

Ένα μοναδικό karaoke, που «κυκλοφορεί» ανάμεσά μας, με μουσική από τα «Τρίγωνα Κάλαντα», με πρωτότυπες ερμηνείες και «ζευγάρια» - έκπληξη από τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες.

Συμμετέχουμε όλοι και στέλνουμε το πιο ηχηρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση των παιδιών. Συγκεντρώνουμε χρήματα για τα έξοδα λειτουργίας της Μονάδας Φροντίδας για την Ασφάλεια των Παιδιών – «Σόφη Βαρβιτσιώτη», που ίδρυσε το ΕΛΙΖΑ, στη Β’ Πανεπιστημιακή Παιδιατρική Κλινική, στο Νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης & Αγλαΐα Κυριακού».

Τελευταία τροποποίηση στις 16:21 - 28 Νοε 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.