ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέα συλλογή Swarovski: Πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες

14:10 - 07 Φεβ 2020 | Trends
Νέα συλλογή Swarovski: Πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες
Με την παρουσίαση της νέας συλλογής και της εκστρατείας για τη σεζόν Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2020, η Swarovski συνεχίζει την αποστολή της να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες και να τις ενθαρρύνει να εκφράσουν το μοναδικό στυλ και την προσωπικότητά τους.

Αυτή τη σεζόν, η επωνυμία υμνεί τη δύναμη της ενέργειας να μεταμορφώνει μέσα από το κρύσταλλο Swarovski. Η εκστρατεία Α/Κ20 αποκαλύπτει το επόμενο κεφάλαιο του θέματος #SparkDelight, που εστιάζει στην ενέργεια και στη θετική της επίδραση στη ζωή μας και στις σχέσεις που θεωρούμε πολύτιμες, επειδή και η παραμικρή σπίθα ενέργειας εξελίσσεται σε μια υπέροχη επιδραστική στιγμή που προσδίδει λάμψη στη ζωή μας.

Η Διευθύντρια Δημιουργικού της Swarovski, η Nathalie Colin, μιλά για το όραμα στο οποίο βασίστηκε η νέα συλλογή της σεζόν: «Προσωπικά πιστεύω ότι η ενέργεια γεννιέται πάντα από μια σπίθα και, το 1895, ο ιδρυτής της εταιρείας μας, ο Daniel Swarovski, είχε μια ιδέα που πυροδότησε μια επανάσταση και έφερε στον κόσμο τη λάμψη και το κρυστάλλινο φως. Αυτή τη σεζόν, αποτίνουμε φόρο τιμής στη δύναμη της μεταμόρφωσης που διαθέτει η επωνυμία μας μέσα από μια συλλογή που υμνεί την ενέργεια της αγάπης σε όλες τις πτυχές της. Θέλουμε να δείξουμε πώς η Swarovski κάνει τον κόσμο πιο συναρπαστικό, εκπληκτικό και μαγικό από ποτέ».

Η ΣΥΛΛΟΓΗ

Τα κομμάτια αυτής της σεζόν αναδεικνύουν το χαρακτηριστικό δημιουργικό πνεύμα της επωνυμίας. Τα trendy σχέδια περιλαμβάνουν λαμπερά σύμβολα της παντοτινής αγάπης για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ τα φλοράλ μοτίβα προσδίδουν μια πινελιά μαγείας στη Γιορτή της Μητέρας. Η άνοιξη αποπνέει αιθέρια ενέργεια και προσφέρει μια παλέτα υδάτινων τόνων και σχέδια εμπνευσμένα από τη θάλασσα που αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο όταν συνδυάζονται και φοριούνται όλα μαζί. Τα σχέδια για το καλοκαίρι εντείνουν την έξαψη, την ενέργεια και τη λάμψη με έντονα χρώματα και τολμηρά σχήματα εμπνευσμένα από τις τροπικές χώρες, τα οποία είναι διακοσμημένα με περίτεχνα, εντυπωσιακά κρύσταλλα Swarovski.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ

Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου: #InfiniteSpark

Οι σειρές κοσμημάτων Swarovski Infinity, Lifelong Heart και Attract Soulmates πρωταγωνιστούν στη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Η Swarovski επαναπροσδιορίζει το σύμβολο του άπειρου για την παντοτινή αγάπη με έναν καταπληκτικό νέο τρόπο με λαμπερές διακοσμητικές λεπτομέρειες και στιλπνούς μεταλλικούς τόνους. Παρόλο που η αγάπη έχει πολλές πτυχές, όλα ξεκινούν με τη γνωστή πρώτη σπίθα ενέργειας και, ως εκ τούτου, η εκστρατεία αναδεικνύει τον τρόπο με τον οποίο αυτή η αξέχαστη, γεμάτη μαγνητισμό στιγμή εξελίσσεται σε παντοτινή αγάπη.

Γιορτή της Μητέρας: #MakeItMagic

Τα φλοράλ μοτίβα ακτινοβολούν στα κοσμήματα Eternal Flower και Sparkling Dance της Swarovski, που έρχονται στο προσκήνιο για τη Γιορτή της Μητέρας. Η ουσία της μητρότητας έγκειται στον ισχυρό δεσμό μητέρας και παιδιού, και φέτος η Swarovski αποτίνει φόρο τιμής στις καταπληκτικές γυναίκες μέσα από μια εκστρατεία και μια συλλογή που εκπέμπουν φως και αγάπη και περιλαμβάνουν μια δόση μαγείας.

Άνοιξη: #CrystalAttraction

Για το κεφάλαιο «Άνοιξη» της εκστρατείας, η Swarovski ενθαρρύνει τις γυναίκες να ενδώσουν στις επιθυμίες τους σε ό,τι αφορά το κρύσταλλο και να ξεκινήσουν ένα ταξίδι για να ανακαλύψουν τι είναι αυτό που πυροδοτεί το εσωτερικό φως τους. Οι σειρές κοσμημάτων Swarovski Symbolic και Shell προσδίδουν ουσιαστική λάμψη στα καθημερινά σύνολα.

Καλοκαίρι: #TropicalCrush

Για το καλοκαίρι, η Swarovski πυροδοτεί την επιθυμία προσδίδοντας φως σε μακρινούς τροπικούς προορισμούς. Οι σειρές εξωτικών κοσμημάτων, όπως οι Tropical και Stunning εντείνουν την πολυτέλεια και τη λάμψη χάρη σε αστραφτερές χρωματιστές πινελιές.

Η ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ

Τα κεφάλαια της εποχικής εκστρατείας αφηγούνται την ιστορία της ενέργειας, από την αρχική σπίθα, ενώ ταξιδεύουμε μαζί τους για να ανακαλύψουμε πώς αυτή η σπίθα επηρεάζει την καθημερινότητά μας. Οι μοντέρνες, πολυδιάστατες γυναίκες, που συμμετέχουν στο καστ, φορούν τα κοσμήματα Swarovski και έρχονται σε επαφή με την ενέργεια και την αγάπη σε κάθε μορφή της. Το ταξίδι της σεζόν ξεκινά με έναν φάρο που φωτίζει μια παντοτινή αγάπη για τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου και, στη συνέχεια, ακολουθεί ένα παιδί προσδίδει μια σπίθα μαγείας στη Γιορτή της Μητέρας. Η σεζόν συνεχίζεται με τη γκουρού του κρυστάλλου της Swarovski να μπαίνει σε έναν κόσμο απόλυτης κρυστάλλινης σαγήνης κατά τη διάρκεια της άνοιξης, προτού αυξηθεί η θερμοκρασία λόγω καλοκαιριού, σε ένα τροπικό σκηνικό από παλλόμενη ενέργεια που ξεχειλίζει από πάθος και έντονα χρώματα.

Το μήνυμα κάθε κεφαλαίου είναι ότι τα κοσμήματα Swarovski ενισχύουν τη φυσική ενέργεια κάθε γυναίκας και κάνουν τον κόσμο της πιο φωτεινό και λαμπερό. Τα τέσσερα κεφάλαια της εκστρατείας θα παρουσιαστούν σε ψηφιακά μέσα, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε διαδικτυακά τηλεοπτικά κανάλια και εντός των καταστημάτων.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.