ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Friends: 7 tips ως... προθέρμανση για το πολυαναμενόμενο reunion

07:44 - 26 Μαϊ 2021 | Trends
Friends: 7 tips ως... προθέρμανση για το πολυαναμενόμενο reunion
Δεκαεπτά χρόνια μετά τον τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Τα Φιλαράκια», επιτέλους πρόκειται να δούμε το The One We’ve Been Waiting For.

Το HBO Max κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη επανένωση, στην οποία θα επιστρέψουν και τα έξι βασικά μέλη του καστ. Όμως, αντί να γυρίσουν ένα νέο επεισόδιο των «Friends», οι ηθοποιοί θα μαζευτούν για ένα νέο αυτοσχεδιασμό, χωρίς σενάριο, για να αναπολήσουν τα χρόνια που πέρασαν με την εκπομπή.

Η εκπομπή επρόκειτο να προβληθεί αυτή την εποχή πέρυσι, αλλά καθυστέρησε λόγω πανδημίας. Ο David Schwimmer, ωστόσο, είπε ότι το κενό αυτό έκανε την επανένωση πιο σημαντική για τους έξι ηθοποιούς. "Αποδείχθηκε κάτι πολύ ξεχωριστό για τους θαυμαστές. Νομίζω ότι θα ανεβάσει πολύ τα πνεύματα", είπε. «Ανέβασε το δικό μου», πρόσθεσε ο Matt LeBlanc.

Ένα τρέιλερ κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν περιείχε κανένα διάλογο ή κλιπ και ήταν απλώς ένα μακρόστενο πλάνο των έξι ηθοποιών με τις πλάτες τους στραμμένες στην κάμερα και με μουσική υπόκρουση το σάουντρακ της σειράς «I’ll be there for you». Τελικά, κυκλοφόρησε το πρώτο κατάλληλο τρέιλερ το οποίο φαίνεται εξαιρετικά ελπιδοφόρο.

Παρακάτω επτά tips ενόψει της προβολής του νέου επεισοδίου στις 27 Μαϊου:

  1. Οι διάσημοι καλεσμένοι είναι πλήρως αφοσιωμένοι

Η μακρά λίστα των A-list διάσημων που θα εμφανιστούν ως καλεσμένοι στην σειρά ήταν λίγο ανησυχητική.

Όχι ότι υπάρχει κάτι εναντίον των David Beckham, Lady Gaga, BTS, Mindy Kaling, Justin Bieber, Malala Yousafzai και Cindy Crawford - απλώς υπήρχαν ανησυχίες πως η συμμετοχή τόσων πολλών διάσημων θα σήμαινε ότι οι παραγωγοί θα κυνηγούσαν πολλές στιγμές οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν viral στα σόσιαλ μίντια εις βάρος ποιοτικού χρόνου με το καστ.

Τα καλά νέα είναι ότι οι παραγωγοί φαίνεται να έχουν υφάνει τους διάσημους καλεσμένους ομαλά και έξυπνα.

Ένα από τα σημεία του τρέιλερ δείχνει την Cara Delevigne να φοράει το φωτεινό ροζ φόρεμα της Rachel ως παράνυφο από το The One with Barry και Mindy's Wedding. Όταν γυρίζει η Delevigne το πίσω μέρος του φορέματος έχει πιάσει στο εσώρουχό της, όπως είχε συμβεί στην Rachel στην σειρά.

Το μοντέλο φαίνεται να συμμετέχει σε κάποιο είδος επίδειξης μόδας Friends, το οποίο περιλαμβάνει επίσης κάποιον ντυμένο ως τον αρμαδίλλο (ένα από τα καλύτερα επεισόδια του Friends). Δεν μπορούμε να πούμε αρκετά για το ποιος είναι κάτω από αυτή την στολή, αν και πολλοί είπαν τον Bieber.

  1. Ότι οι άνθρωποι γερνούν

Σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την παράσταση, αρκετοί από τους πρώην φίλους μας έχουν τώρα ρυτίδες και γκρίζα μαλλιά.

Για παράδειγμα, όταν ο Τσάντλερ και ο Τζόι ξάπλωναν στις αγαπημένες τους πολυθρόνες όλα αυτά τα χρόνια πριν, έμοιαζαν με δύο συγκάτοικους της Νέας Υόρκης στα είκοσί τους, ετοιμάζοντας  να δούν μια προβολή του Baywatch. Τώρα, ο Matthew Perry και ο Matt LeBlanc μοιάζουν ότι χρειάζονται την χαλάρωση αυτή (όπως όλοι μας).

  1. Θα υπάρχουν παιχνίδια και διαγωνισμοί μεταξύ των ηθοποιών

Ενώ περιμέναμε να ακούσουμε τους έξι φίλους να μοιράζονται αναμνήσεις με τον James Corden με ένα φλιτζάνι καφέ ο καθένας, υπάρχουν επίσης πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια για να ζωντανέψουν τα πράγματα κατά διάρκεια του επεισοδίου που είναι μια ώρα.

Σε μια σκηνή οι έξι ηθοποιοί αναπαριστούν μερικές αγαπημένες σκηνές, συμπεριλαμβανομένου του The One Where Everyone Finds Out (κατά τη διάρκεια του οποίου ακούμε τη Lisa Kudrow ως Phoebe να φωνάζει για άλλη μια φορά "Τα μάτια μου! Τα μάτια μου!").

Βλέπουμε επίσης την Kudrow να επανενώνεται με την ακουστική της κιθάρα για κάποια πιθανώς απαίσια ζωντανή μουσική. Μάλλον θα παίξει το Smelly Cat ή το It Only Take Two Heart Attacks.

Αλλά σίγουρα το αποκορύφωμα είναι η αναδημιουργία του trivia τεστ του Ross από τον τέταρτο κύκλο, όπου τα αγόρια και τα κορίτσια μάχονται για το ποιος γνωρίζει καλύτερα ο ένας τον άλλον.

Πόσο καιρό ήταν η επιστολή που έγραψε η Rachel στον Ross; "Δεκαοχτώ σελίδες", φωνάζει ο LeBlanc. "Μπρος πισω!" προσθέτει η Jennifer Aniston.

Δεν είμαστε σίγουροι ποιος κερδίζει σε εκείνο το σημείο, αλλά ελπίζουμε ότι θα υπάρξει ένας γύρος που θα το διευθετήσει.

  1. Ο Chandler μπορεί να κλάψει

Ο Chandler ήταν ένας χαρακτήρας που είχε δυσκολία στο να δείξει τα συναισθήματά του - στο σημείο που οι συγγραφείς βασίστηκαν σε ένα ολόκληρο επεισόδιο γύρω από αυτό.

Το One Where Chandler Can't Cry βλέπει την παρέα να εκπλήσσεται για το πόσο σπάνια ο Chandler αναστατώνεται ορατά, με τη Monica να έρχεται με μια ποικιλία σεναρίων για να δει αν μπορεί να τον κάνει να ρίξει μερικά δάκρυα.

Αλλά στην πραγματική ζωή, ο ηθοποιός Matthew Perry σαφώς δεν έχει κανένα πρόβλημα να εκφράσει τα συναισθήματά του.

Δεν ξέρουμε τι τον αναστατώνει, αλλά στο τρέιλερ βλέπουμε τον Perry να λέει "ναι, θα κλάψω τώρα", καθώς η Aniston βάζει το χέρι της στον ώμο του.

Είμαστε σίγουροι ότι δεν θα είναι ο μόνος - "Πού είναι το κουτί με τα χαρτομάντηλα;" ρωτάει η Aniston σε ένα σημείο, αντανακλώντας τη διάθεση κάθε θεατή.

  1. Ξαναγυρνάνε και οι υποστηρικτικοί ρόλοι

Το reunion θα περιλαμβάνει μερικούς από τους κομπάρσους της σειράς.

Οι James Michael Tyler (Gunther), Reese Witherspoon (η αδερφή της Rachel, Jill) και οι Elliott Gould και Christina Pickles (οι γονείς του Ross και της Monica, Jack και Judy) είναι ανάμεσα στους ηθοποιούς που επιστρέφουν.

Δύο από τους επαναλαμβανόμενους χαρακτήρες εμφανίζονται στο τρέιλερ. Παίρνουμε μια ματιά από τον Tom Selleck (πρώην φίλος της Monica, Richard), καθώς και ένα μεγάλο "Oh my God!" από την Maggie Wheeler (Janice).

Μερικοί οπαδοί έχουν εκφράσει την απογοήτευσή τους, επειδή ο Paul Rudd (ο σύζυγος της Phoebe, Mike) δεν συμμετέχει, καθώς έγινε το έβδομο μέλος του κύριου καστ στις δύο τελευταίες σεζόν.

  1. Ο Ross και η Rachel ήταν τελικά σε διάλειμμα

Ακόμη και η Jennifer Aniston το πιστεύει.

Στην πραγματικότητα, καθώς ο Corden θέτει αυτήν την ερώτηση και στα έξι μέλη του καστ, φαίνονται σχεδόν όλοι να συμφωνούν στο ότι ο Ross και η Rachel ήταν σε διάλειμμα, και ως εκ τούτου ο Ross τεχνικά δεν έκανε τίποτα λάθος με το να κοιμηθεί με την κοπέλα από το μαγαζί που βγάζει φωτοτυπίες.

Αλλά ένα άτομο διαφωνεί.

Χρησιμοποιώντας μια λέξη που δεν θα επιτρεπόταν ποτέ στο σόου, ο LeBlanc απαντά: "Μαλακίες", κάτι που σοκάρει και διασκεδάζει τον David Schwimmer.

  1. Η Courtney Cox δυσκολευόταν να μάθει τις γραμμές της

Ως αδερφή του Ross, η καλύτερος φίλη της Rachel και τελικά η σύζυγος του Chandler, η Monica βρισκόταν πάντα στο κέντρο της παράστασης. «Είσαι η κόλλα που συγκρατεί αυτή την παρέα μαζί», της είπε κάποτε ο Ross στο The One With the Pediatrician.

Αλλά στην πραγματική ζωή, η Courteney Cox δυσκολευόταν να θυμηθεί τι πραγματικά έπρεπε να πει η Monica στις σκηνές της.

Σε μια από τις πιο αστείες στιγμές του τρέιλερ, βλέπουμε τα έξι βασικά μέλη του καστ να ξαναπηγαίνουν στο σετ του διαμερίσματος της Monica και Rachel.

Στη συνέχεια, ο Matt LeBlanc μετακινεί το μπολ με φρούτα στην κουζίνα προς τη μία πλευρά και ρωτά: "Η Courteney έχει ακόμα τα λόγια της γραμμένα στο τραπέζι;"

Η συνέχεια επί της οθόνης την 27η Μαΐου, ημερομηνία προβολής του ξεχωριστού αυτού επεισοδίου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.