ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Pandora: Υποδέχεται το καλοκαίρι με σχέδια εμπνευσμένα από τον ωκεανό

13:03 - 31 Μαϊ 2021 | Trends
Pandora: Υποδέχεται το καλοκαίρι με σχέδια εμπνευσμένα από τον ωκεανό
Η εποχή της χαράς, της απόδρασης και της εξερεύνησης έφτασε! Οι αποχρώσεις του μπλε, μας ταξιδεύουν σε μαγικές παραλίες και τονίζουν μοναδικά τη νέα συλλογή Blue Ocean της Pandora που αντλεί την έμπνευσή της από τις ηλιόλουστες ημέρες του καλοκαιριού και την ομορφιά της θάλασσας.

Τα νέα καλοκαιρινά σύμβολα δημιουργήθηκαν ώστε οι φίλοι της Pandora να αποτυπώσουν πάνω στο βραχιόλι τους τις φετινές καλοκαιρινές αναμνήσεις. Για τους ανθρώπους που θα συναντήσουμε, τα μέρη που θα ανακαλύψουμε, τα ταξίδια που θα κάνουμε ή θα ονειρευτούμε και για τις περιπέτειες που θα ζήσουμε, υπάρχει ένα καινούριο σύμβολο φτιαγμένο με μια ιδιαίτερη τεχνική που το κάνει να ξεχωρίζει.

Βυθιστείτε στη μαγεία του ωκεανού με περίτεχνα σύμβολα σε δροσερές, μπλε αποχρώσεις, από μασίφ ασήμι 925ο, λαμπερές πέτρες, κρύσταλλα και σμάλτο. Το εντυπωσιακό Murano charm στους ζεστούς πορτοκαλί τόνους του ηλιοβασιλέματος, αλλά και τα νέα σύμβολα και δαχτυλίδια Pandora Rose με μοναδικές, χειροποίητες λεπτομέρειες, θα κλέψουν την καρδιά σας και θα συμπληρώσουν μοναδικά κάθε καλοκαιρινό look!

Για την πιο κομψή, καλοκαιρινή εμφάνιση επιλέξτε τα νέα σκουλαρίκια και το κρεμαστό με λευκό καλλιεργημένο μαργαριτάρι. Διαχρονική, φίνα αξία με το ακανόνιστο σχήμα του να μας θυμίζει τη μοναδικότητα της φύσης.

Τη μοναδική συλλογή ολοκληρώνουν οι νέες αφίξεις κοσμημάτων της συλλογής Pandora Μe, που σας βοηθούν να εκφράσετε την προσωπικότητά σας, με μια αίσθηση παιχνιδιού και ελευθερίας. Πειραματιστείτε δημιουργικά συνδυάζοντας τα αγαπημένα σας micro-charms με βραχιόλια, την αλυσίδα λαιμού αλλά και τα σκουλαρίκια της συλλογής!

Για να ανακαλύψετε τη νέα συλλογή και για να κατεβάσετε φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης κάνετε κλικ εδώ.

#SomethingAboutYou

#PandoraOcean

Επισκεφθείτε το online κατάστημα της PANDORA εδώ: https://www.pandorashop.gr/

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.