ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ποιος κρύβεται πίσω από τον αγαπημένο μας γιατρό;

07:38 - 25 Οκτ 2021 | Trends
Ποιος κρύβεται πίσω από τον αγαπημένο μας γιατρό;
Με το έξυπνο σενάριο της, τους πολύπλοκους χαρακτήρες και τα απίστευτα γεγονότα που συμβαίνουν στην πλοκή, κατάφερε να καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλον τον κόσμο.

Είναι μία πολύ πρωτότυπη δραματική σειρά, όπου πρωταγωνιστής είναι ο Dr.Gregory House, ένας αμφιλεγόμενος γιατρός που δεν εμπιστεύεται κανέναν, αφού πιστεύει ότι «Everybody Lies» (Όλοι Λένε Ψέματα). Η συμπεριφορά του τις περισσότερες φορές είναι αντικοινωνική, αλλά παρόλα αυτά είναι ένας εξαιρετικά πετυχημένος γιατρός που με τον διαφορετικό τρόπο σκέψης του και το ένστικτό του καταλήγει πάντα σε σωστές διαγνώσεις.

Στα 13, λίγο πριν ξεκινήσει η φοίτησή του στο πιο αριστοκρατικό σχολείο της Μεγάλης Βρετανίας, φορούσε μαύρες μπότες με νεκροκεφαλές. Στα 28, έγινε διάσημος στην Αγγλία, όταν υποδύθηκε τον ανεγκέφαλο πρίγκιπα Γεώργιο, σε μια απ’ τις διασημότερες βρετανικές κωμωδίες, το Blackadder. Στα 52 του, μπήκε στο βιβλίο Γκίνες επειδή υποδυόταν το χαρακτήρα με το μεγαλύτερο ακροατήριο στον κόσμο, τον δόκτορα Γκρέγκορι Χάους. Πρόκειται για τον Χιου Λόρι, τον Βρετανό ηθοποιό, συγγραφέα και μουσικό, που λόγω της άψογης προφοράς του, για εννιά χρόνια είχε πείσει ολόκληρη την υφήλιο ότι ήταν Αμερικάνος.

Διαβάστε περισσότερα στο penna.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.