ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιώργος Χρυσοστόμου: Μάλλον, δεν ξέρω πού είναι η χαρά. Ή την ζω έντονα και φοβάμαι πως θα τη χάσω

15:51 - 05 Αυγ 2022 | Trends
Γιώργος Χρυσοστόμου: Μάλλον, δεν ξέρω πού είναι η χαρά. Ή την ζω έντονα και φοβάμαι πως θα τη χάσω
Ο Γιώργος Χρυσοστόμου δεν βγαίνει για καφέ, δεν πάει σε σπίτια φίλων κι έχει κόψει τα μπαρ και τα ξενύχτια. Το θέατρο είναι ο βασικός τόπος που συνδέεται με τους άλλους.

Τα τζιτζίκια τραγουδούν τόσο δυνατά που καμιά φορά υπερκαλύπτουν το μπάσο της φωνής του. Κι όταν μιλάμε για την φωνή του Γιώργου Χρυσοστόμου αυτό μοιάζει με επίτευγμα. Βαθύ καλοκαίρι, ανάμεσα στους πολλούς σταθμούς της «Ιφιγένειας εν Αυλίδι» που περιοδεύει ανά την Ελλάδα – πριν ανέβει και στο Θέατρο της Επιδαύρου, κλείνοντας τη φετινή διοργάνωση του Φεστιβάλ Επιδαύρου.

Με τα σχέδια επανάληψης του «Σώσε» στο Παλλάς – ένα ρόλο που του δίδαξε την αθωότητα στη σκηνή, όπως λέει και του απόλυτου κακού «Αρτούρο Ούι» σε νέο χώρο στην Κυψέλη, δεν προβλέπεται παύση για τον Γιώργο Χρυσοστόμου. Μάλλον γιατί δεν την επιζητά. «Αν με αναγκάσεις να μην κάνω τίποτα για έξι μήνες θα δυστυχήσω. Μπορώ να κάτσω αραχτός το πολύ για ένα δίωρο – μετά πλήττω. Ούτε διακοπές δεν μπορώ να κάνω. Δούλευα κάθε καλοκαίρι από τα 13 μου χρόνια και ποτέ δεν συντονίστηκα με τις διακοπές – ούτε καν τις σχολικές διακοπές. Όταν πηγαίνω στη θάλασσα, μετά το κολύμπι, είναι σχεδόν βέβαιο πως θ’ αρχίσω να καθαρίζω την παραλία. Για την ακρίβεια, αυτό σκοπεύω να κάνω αύριο» λέει.

Περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.