ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνικό Θέατρο 2022-2023: Το κλειδί στη διαφορετικότητα

16:24 - 22 Σεπ 2022 | Trends
Εθνικό Θέατρο 2022-2023: Το κλειδί στη διαφορετικότητα
Το πρόγραμμα του Εθνικού Θεάτρου για τη χειμερινή σεζόν που έρχεται, οι παραστάσεις και οι πρωταγωνιστές της, οι συνεργασίες εκτός οργανισμού και οι στόχοι.

H πόλη έξω ουρλιάζει στατική και ακινητοποιημένη – εξαιτίας της απεργίας σε ΔΕΚΟ και ΜΜΜ – αλλά μέσα στη Δραματική Σχολή του Εθνικού, στο Σχολείον της Ειρήνης Παπά, ο Γιάννης Μόσχος μιλάει για δημιουργικότητα, διαφορετικότητα και ταλέντο. Αυτή είναι διαφορά του θεάτρου με την πραγματικότητα: Έχει τη δυνατότητα να οραματίζεται και να μας εμπνέει για την καλύτερη και ποιοτικότερη εκδοχή μας.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που φέτος τον χειμώνα θα βρίσκονται στο Εθνικό τόσοι άξιοι καλλιτέχνες, τόσο διαφορετικοί και τόσο ταλαντούχοι· όλοι τους δουλεύουν πυρετωδώς για την υλοποίηση του νέου μας προγράμματος με μεγάλη αγάπη και όρεξη. Και μολονότι ο φετινός χειμώνας προβλέπεται να έχει αρκετές δυσκολίες για όλους μας, ελπίζω πως στο πρόγραμμά μας θα βρουν οι θεατές μας ένα καταφύγιο. Στη δύσκολη αυτή συγκυρία είμαστε όλοι μαζί, είμαστε όλοι διαφορετικοί, είμαστε όλοι ίδιοι» σημείωνε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου, δίνοντας το σύνθημα της νέας χειμερινής σεζόν που συμπίπτει με δύσκολες κοινωνικές συγκυρίες τόσο στην Ελλάδα, όσο παγκοσμίως.

Περισσότερα στο monopoli.gr

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.