ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εταιρεία ακινήτων από AXON- Euromedica

11:18 - 27 Απρ 2009 | ΥΓΕΙΑ
Οι εταιρίες ΑΧΟΝ Συμμετοχών και Euromedica την 16 Απριλίου 2009 προχώρησαν στη σύσταση νέας ανώνυμης εταιρίας διαχείρισης ακινήτων, με την επωνυμία EUROMEDICA ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ και διακριτικό τίτλο EUROMEDICA ΑΚΙΝΗΤΩΝ με έδρα τον Δήμο Χαλανδρίου.

Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο της Εταιρίας είναι 60.000 ευρώ και διαιρείται σε 600 ονομαστικές μετοχές αξίας 100 ευρώ εκάστη. Η ΑΧΟΝ Συμμετοχών ανέλαβε να καλύψει το ποσό των 59.900 ευρώ και έλαβε 599 μετοχές, ενώ η EUROMEDICA ανέλαβε να καλύψει το ποσό των 100 ευρώ και έλαβε 1 μετοχή. Σκοπός της Εταιρίας είναι η διαχείριση, αξιοποίηση και η εκμετάλλευση ακινήτων που ανήκουν στον όμιλο ή σε τρίτους , η παροχή σχετικών τεχνικών συμβουλών επί θεμάτων διαχείρισης ακινήτων και η συμμετοχή της Εταιρείας σε εταιρείες με παρόμοιους σκοπούς. Με την ολοκλήρωση της προετοιμασίας των απαραίτητων δικαιολογητικών που απαιτούνται, η Εταιρεία θα υποβάλει σχετικό φάκελο προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προκειμένου να λάβει έγκριση μετατροπής της σε εταιρεία επενδύσεων σε ακίνητη περιουσία (ΑΕΕΑΠ) του Ν. 2778/99. Στην Εταιρεία, κατόπιν της σχετικής αδειοδοτήσεως, πρόκειται να εισφερθεί μεγάλο μέρος των ιδιόκτητων ακινήτων των εταιρειών του Ομίλου ΑΧΟΝ.

Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας αποτελείται από τους κ.κ. Απόστολο Τερζόπουλο, Ιάκωβο Ιωαννάτο, Παναγιώτη Δουμάνογλου, Ιωάννη Μαντούβαλο και Αθανάσιο Διακουμή.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.