ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποφάσεις για αγορά ιδίων μετοχών από Axon και Euromedica

17:18 - 08 Μαϊ 2009 | ΥΓΕΙΑ
Απόφαση για αγορά ιδίων μετοχών έλαβαν οι εταιρείες Axon και Euromedica. Η Γενική Συνέλευση της Axon ομόφωνα και παμψηφεί αποφάσισε την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας, με εύρος τιμών αγοράς των μετοχών τα 0,30 ευρώ για την κατώτερη και 10,00 ευρώ την ανώτερη και καθόρισε ότι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι αγορές των μετοχών δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 24 μήνες από την ημερομηνία της λήψης της σχετικής απόφασης από την παρούσα Γενική Συνέλευση των μετόχων ως ορίζεται από τον Ν. 2190/20.
H  γενική συνέλευση της Euromedica αποφάσισε την αγορά ιδίων μετοχών μέχρι ποσοστού 10% του συνόλου των μετοχών της Εταιρίας, δηλαδή μέχρι 4.364.082 μετοχές (συνυπολογιζομένων και των μετοχών που έχουν αποκτηθεί επί τη βάσει προηγούμενων παρόμοιων αποφάσεων των Γενικών Συνελεύσεων της εταιρίας), με εύρος τιμών αγοράς των μετοχών τα 2 ευρώ για την κατώτερη και 15,00 ευρώ την ανώτερη και καθόρισε ότι το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν οι αγορές των μετοχών δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 12 μήνες από την ημερομηνία της λήψης της σχετικής απόφασης από την παρούσα Γενική Συνέλευση των μετόχων ως ορίζεται από τον Ν. 2190/20.

Κατόπιν η Γενική συνέλευση εξουσιοδότησε το Δ.Σ της Εταιρίας να διενεργήσει τις αγορές αυτές των ιδίων μετοχών καθορίζοντας, τα χρονικά διαστήματα και τις ποσότητες των αγοραζομένων μετοχών, εντός πάντοτε των ορίων που αποφασίσθηκαν από την παρούσα Γενική Συνέλευση, τηρώντας όλους τους όρους των σχετικών νομοθετικών διατάξεων.
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.