ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lifepharma: Ανέλαβε την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Complan στην Κύπρο

00:05 - 01 Ιουλ 2013 | ΥΓΕΙΑ
Την αποκλειστική αντιπροσωπεία του Complan στην Κύπρο ανέλαβε η εταιρεία Lifepharma (Z.A.M.) Ltd., μέλος του Ομίλου Εταιρειών MSJ.

Η κίνηση αυτή ακολουθεί την εξαγορά του Complan διεθνώς από την Nutricia Advanced Medical Nutrition, εμπλουτίζοντας το φάσμα προϊόντων της Nutricia Advanced Medical Nutrition στην κυπριακή αγορά, που αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά από την Lifepharma (Z.A.M.) Ltd.

Πρόκειται για συμπλήρωμα διατροφής, που αποτελεί τον ιδανικό τρόπο παροχής επιπλέον διατροφής σε περιπτώσεις όπου υπάρχει μείωση της όρεξης. Είναι κατάλληλο για όλη την οικογένεια, από μικρά παιδιά, παιδιά σχολικής ηλικίας και φοιτητές, μέχρι έγκυες γυναίκες, μητέρες, πατέρες, καθώς και ηλικιωμένα άτομα.

Το Complan παρέχει τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες ειδικά όταν κάποιος/α αναρρώνει από ασθένεια, αισθάνεται άγχος, είναι έγκυος, ασχολείται με σπορ ή απλά δεν έχει όρεξη για ένα πλήρες γεύμα. Περιέχει την αντίστοιχη ποσότητα πρωτεϊνών, υδατανθράκων, βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων που περιέχει ένα ελαφρύ γεύμα, μαζί με κάποια λίπη και σάκχαρα. Είναι ενισχυμένο με 24 απαραίτητες βιταμίνες και μεταλλικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων σιδήρου, ασβεστίου, βιταμινών A, C και E, καθώς και βιταμινών του συμπλέγματος Β. Είναι επίσης, κατάλληλο για οποιοδήποτε άτομο ακολουθεί διατροφή χωρίς γλουτένη. Διατίθεται σε τέσσερις διαφορετικές γεύσεις.Το Complan διατίθεται στα φαρμακεία.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.