ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Power Health: «Απ' το φαρμακείο της φύσης», στα φαρμακεία όλου του κόσμου»

00:11 - 02 Σεπ 2013 | ΥΓΕΙΑ
Power Health: «Απ' το φαρμακείο της φύσης», στα φαρμακεία όλου του κόσμου»
Η Power Health σηκώνει ψηλά τη σημαία της Ελλάδας στο εξωτερικό και στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποδεικνύει ότι το Ελληνικό επιχειρείν έχει παρόν αλλά και μέλλον.

Μόλις πριν από λίγο καιρό σε μία μεγάλη γιορτή στο κέντρο του Βουκουρεστίου και με την παρουσία 70 φαρμακοποιών της γνωστής αλυσίδας Φαρμακείων Catena, η ελληνική εταιρεία Power Health έκανε το ντεμπούτο της στη Ρουμανία.

Οι επιτυχίες για την κορυφαία ελληνική εταιρεία φυσικών προϊόντων υγείας δεν τελειώνουν εδώ. Και φέτος για 3η συνεχή χρονιά ανακηρύχθηκε από την επιτροπή του μεγαλύτερου επιχειρηματικού θεσμού της Ευρώπης, τα European Business Awards, ως μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις της Ευρώπης ξεπερνώντας χιλιάδες άλλες και σηκώνοντας ψηλά τη σημαία του ελληνικού επιχειρείν. Αυτή τη φορά η Power Health αναδείχθηκε ως "National Champion" και ανήκει για μια ακόμη φορά στην ελίτ των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων.

Η έμφαση στον άνθρωπο, η προσήλωση στην ποιότητα, τα υγιή οικονομικά στοιχεία και η ισχυρή πελατοκεντρική προσέγγιση αποτέλεσαν σημείο αναφοράς και παράδειγμα προς μίμηση για την ιδιοκτήτρια Λιλή Περγαντά.

lili perganta622

"Λένε πως οι συγκυρίες καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό την πορεία που θα ακολουθήσουμε στη ζωή μας. Θεωρώ, λοιπόν, τον εαυτό μου τυχερό που μεγάλωσα στην ύπαιθρο, γεγονός που μου έδωσε τη δυνατότητα να κάνω όνειρα, να βάζω στόχους, να αποκτήσω το δικό μου όραμα, που ξεκινούσε από την πίστη μου στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και την αγάπη μου για τη χημεία. Η ιδανική... σύνθεση δύο βασικών συστατικών για την ίδρυση της Power Health".

Καθοριστικής σημασίας για την ίδια η συγκυρία της Αγγλίας, όπου συνεχίζει τις σπουδές της στη Χημεία Τροφίμων και Μάρκετινγκ μετά την αποφοίτησή της από το Τμήμα Χημείας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Εκεί γνωρίζει ένα νέο τρόπο ζωής όπου οι βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής ''τροφοδοτούσαν'' με ενέργεια και τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά τους πολυάσχολους Άγγλους που έτρωγαν βιαστικά και πρόχειρα. Στην ουσία εκεί είδε το ''σύγχρονο τρόπο ζωής'' που σύντομα θα γινόταν και δικός μας... Η επιστροφή της στην Ελλάδα σηματοδότησε και την προσπάθειά της για την επιστροφή στη φύση μέσα από εναλλακτικά προϊόντα υγείας που θα πρόσφεραν την ποιότητα ζωής που ήδη είχαμε αρχίσει να χάνουμε, χωρίς να το καταλάβουμε.

Οπως λέει "Ενα όραμα γίνεται μεγαλύτερο όταν το μοιράζεσαι. Και αυτό το όραμα μοιράζομαι εγώ και οι άνθρωποι της Power Health μαζί σας, 28 χρόνια τώρα. Φυσικές λύσεις από δικούς μας ανθρώπους που γνωρίζουν τις ανάγκες της δική μας, της Ελληνικής πραγματικότητας. Προϊόντα που μας κάνουν να είμαστε καλύτερα, να νιώθουμε πιο όμορφα με τον εαυτό μας, να ενισχύουμε τις αντοχές μας για να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα, παρά τις αντιξοότητες και τις δυσκολίες που όλοι αντιμετωπίζουμε, εδικά σήμερα.

H επόμενη ημέρα...

Σαουδική Αραβία και Κουβέιτ αποτελούν τον επόμενο στόχο για την περαιτέρω ανάπτυξη της ελληνικής επιχείρησης Power Health, που εδώ και περίπου 30 χρόνια διαθέτει «απ' το φαρμακείο της φύσης, στο φαρμακείο της γειτονιάς» 110 προϊοντικούς κωδικούς. Σημειώνεται δε ότι από το 2010 τα προϊόντα της εταιρείας βρίσκονται σε φαρμακεία της Κύπρου και σε χώρες των Βαλκανίων.

Η καινοτομία θα συνεχίσει να αποτελεί το σήμα κατατεθέν για την εταιρεία, όπως επιβεβαιώνει και η περυσινή συνεργασία με τους Μαστιχοπαραγωγούς Χίου στο πλαίσιο της οποίας λανσαρίστηκε Μαστίχα Χίου σε αναβράζουσα μορφή, αποτελώντας παγκόσμια καινοτομία που δίνει λύσεις στις στομαχικές διαταραχές και βέβαια τα αδυνατιστικά προϊόντα όπως είναι το SiOne Premium Formula, που σύμφωνα με κλινική μελέτη, τα φυσικά συστατικά του φροντίζουν τις ανάγκες της γυναίκας για καλύτερη ποιότητα ζωής.

power healthlogo591

Τώρα το φαρμακείο της φύσης με ένα... κλικ

Τώρα με ένα κλικ κάθε παραγγελία θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά μέσα από ένα λειτουργικό, πρακτικό και εύκολο στη χρήση του, site. Οι καιροί μας απαιτούν ταχύτητα στην εξυπηρέτηση, ποιότητα στις υπηρεσίες και αποτελεσματικότητα στις συναλλαγές. Με στόχο η εταιρεία να βρίσκεται στο πνεύμα της εποχής και να είναι με κάθε τρόπο δίπλα στον έλληνα φαρμακοποιό δημιούργησε το www.b2b.powerhealth.gr.

Το site ''business to business'' έχει ως στόχο να... εκμηδενίσει τις αποστάσεις και να... μηδενίσει το χρόνο ώστε κάθε ελληνικό φαρμακείο να μπορεί άμεσα και αποτελεσματικά να καλύπτει καθημερινά τις ανάγκες του.

Τελευταία τροποποίηση στις 00:57 - 02 Σεπ 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.