• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

Αργυρό Βραβείο για τη Roche Hellas στα HR Excellence Awards

17:28 - 15 Οκτ 2014 | ΥΓΕΙΑ
Το αργυρό βραβείο της πιο καινοτόμου πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού στα HR Excellence Awards κέρδισε το πρόγραμμα έμμισθης επαγγελματικής απασχόλησης «Management Trainee Program» της Roche Hellas.

Το Roche Management Trainee Program πραγματοποιείται από τη Roche Hellas από το 2013, χρηματοδοτείται αποκλειστικά από την εταιρεία και αποτελεί μία καινοτόμο πρακτική για την ελληνική φαρμακευτική αγορά.
Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας δίνεται η δυνατότητα σε δέκα νέους πτυχιούχους να εργαστούν για ένα έτος ως ειδικευόμενοι στη Roche Hellas, αποκτώντας έτσι σημαντική εργασιακή εμπειρία στα πρώτα βήματα της καριέρας τους. Ειδοποιός διαφορά του προγράμματος σε σχέση με αντίστοιχα προγράμματα σε διεθνές επίπεδο, καθώς και χαρακτηριστικό που συντέλεσε και στη διάκρισή του, είναι ο υψηλός βαθμός συμμετοχής των εκπαιδευόμενων στις εργασίες των τμημάτων τους.

Τα HR Excellence Awards διοργανώνονται από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ). Βασικός στόχος του θεσμού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση επιτυχημένων πρακτικών στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και η παρουσίαση καινοτομιών, εργαλείων και μεθοδολογιών που αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες, φοιτητές, ερευνητές, ακαδημαϊκούς του χώρου του HR. Στην κατηγορία της πιο καινοτόμου πρακτικής ανθρώπινου δυναμικού βραβεύεται η πρόταση που ξεχωρίζει για τη πρωτοτυπία της και για τη δημιουργικότητά της, αλλά και για τα πρακτικά οφέλη που επιφέρει στην παραγωγικότητα της εταιρείας.


Το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Ανθρωπίνων Πόρων της Roche Hellas, κα Κική Τσιάμη, η οποία σημείωσε: «Η RocheHellas, ως υπεύθυνος κοινωνικός εταίρος, επενδύει στους νέους της χώρας που τη δεδομένη στιγμή μαστίζονται από την ανεργία, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα ενός δυναμικού επαγγελματικού ξεκινήματος σε ένα βραβευμένο εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Αντιλαμβανόμενοι τις δυσκολίες που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι νέοι που εισέρχονται στην ελληνική αγορά εργασίας σήμερα, καθιερώσαμε την πρωτοβουλία RocheManagementTraineeProgram.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε ως βασικό εφόδιο σε ταλαντούχους νέους εμπειρία και εκπαίδευση σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον με πολλές ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, αλλά και να αποτελέσει η πρωτοβουλία αυτή παράδειγμα προς μίμηση και από άλλες εταιρείες του κλάδου».

Με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας, η Roche αποτελεί έναν από τους ηγετικούς ομίλους στη φροντίδα υγείας, που είναι βασισμένος στην έρευνα και συνδυάζει τη δυναμική του Κλάδου Φαρμάκων και Διαγνωστικών. 

Το 2013 η Roche απασχόλησε περισσότερους από 85.000 εργαζόμενους παγκοσμίως, επένδυσε 8,7 δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα σε Έρευνα και Ανάπτυξη και σημείωσε πωλήσεις 46,8 δισεκατομμυρίων ελβετικών φράγκων.

Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman