ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υγεία: Λεπτομέρειες για τη συμφωνία με Ερυθρό Σταυρό

18:21 - 24 Νοε 2006 | ΥΓΕΙΑ
Λεπτομέρειες για τη συμφωνία με τον Ερυθρό Σταυρό παρέχει η διοίκηση του Υγεία σε επιστολή της προς το Χ.Α.
Σε απάντηση επιστολής του Χ.Α., η εταιρεία Διαγνωστικό και Θεραπευτικό Κέντρο Αθηνών Υγεία Α.Ε. ανακοίνωσε τα εξής:

«1. Εκ των όσων γνωρίζουμε ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι νομικό πρόσωπο ιδιωτικού δικαίου και για τη συμφωνία που σύναψε με την Εταιρεία μας δεν είχε την υποχρέωση να ακολουθήσει διαδικασία δημοσίου διαγωνισμού.

2. Βάσει της συμφωνίας μας τα δικαιώματα του Δημοσίου στο Ασκληπιείο δεν θίγονται, αντίθετα, αντί για μεμονωμένα και πεπαλαιωμένα κτίσματα θα παραδοθεί στο Δημόσιο το νέο Ασκληπιείο που θα είναι πλέον ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο που θα μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες των ασθενών του και θα αποτελεί κόσμημα για την περιοχή.

3. Το σύνολο της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Εταιρείας μας γίνεται μέσα στα πλαίσια του σεβασμού των νόμων και της εξυπηρετήσεως των συμφερόντων των μετόχων μας, αλλά και με την κοινωνική ευαισθησία που αρμόζει στην φύση των υπηρεσιών που προσφέρουμε.

4. Οι αντιδράσεις που ακολούθησαν την αναγγελία της συμφωνίας μας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό προέρχονται από ανταγωνιστικά και άλλα συμφέροντα και ως εκ τούτου είναι εξηγήσιμες αλλά όχι και δικαιολογημένες».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.