ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Euromedica: Βλέπει θετικά ενδεχόμενη συνεργασία με Ιασώ

12:18 - 27 Νοε 2006 | ΥΓΕΙΑ
Μία ενδεχόμενη συνεργασία της Euromedica με την Ιασώ θα δημιουργούσε σημαντικές συνέργιες επ’ ωφελεία των μετόχων των δύο εταιριών, καθώς και βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς το κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με ανακοίνωση της πρώτης.

Ωστόσο η Euromedica διευκρίνισε ότι στη παρούσα φάση η Διοίκηση έχει αναθέσει στον διεθνή επενδυτικό οίκο Lazard την εξεύρεση επενδυτών, κυρίως στη διεθνή αγορά, με ενδιαφέρον να επενδύσουν στην εταιρία κεφάλαια της τάξεως των 100 εκ. ευρώ, μέσω αυξήσεως του μετοχικού της κεφαλαίου.

Εφ' όσον οι ανωτέρω ενέργειες ολοκληρωθούν επιτυχώς, η εταιρία προτίθεται να χρησιμοποιήσει σημαντικό μέρος των αντληθησομένων κεφαλαίων, για την περαιτέρω επέκταση του ομίλου στην Αττική, είτε δια μέσου συνεργασίας ή/και εξαγοράς υπαρχουσών μονάδων στο χώρο της υγείας είτε με τη δημιουργία νέας.

Μέχρι την επιτυχή ολοκλήρωση των ως άνω ενεργειών άντλησης κεφαλαίων, η εταιρία υπογράμμισε στην εν λόγω ανακοίνωση ότι δεν προτίθεται να προβεί σε ενέργειες σχετικά με πιθανή μετοχική συνεργασία με την εταιρία Ιασώ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.