ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DYO Forum: Στόχος η πρόληψη και η θωράκιση της υγείας των Ελλήνων

16:45 - 14 Απρ 2016 | ΥΓΕΙΑ
DYO Forum: Στόχος η πρόληψη και η θωράκιση της υγείας των Ελλήνων
Με στόχο τη συμβολή στη πρόληψη και τη θωράκιση της υγείας των Ελλήνων πολιτών, ο όμιλος ΖΙΤΑ και το περιοδικό ΔΥΟ μαζί με 14 επιστημονικές εταιρείες διοργανώνουν ένα επιστημονικό και εκθεσιακό Forum, συγκεντρώνοντας πληθώρα επιστημόνων από τους κλάδους της διατροφής, της υγείας και της ομορφιάς.

Το DYO Forum θα λάβει χώρα στο Metropolitan Expo, στις 16 και 17 Απριλίου.

Οι 14 επιστημονικές εταιρείες, συμμετέχουν με ημερίδες, στις οποίες θα αναλυθούν όλες οι τελευταίες εξελίξεις των κλάδων τους και παράλληλα θα προσφέρουν δωρεάν διαδραστικές εκδηλώσεις προς το κοινό.

Στο DYO Forum, για πρώτη φορά θα δοθεί η ευκαιρία σε επιστήμονες υγείας, όλων των ειδικοτήτων αλλά και στη βιομηχανία, να συνυπάρξουν απόλυτα διαδραστικά, στον ίδιο χώρο, με στόχο την υπεύθυνη ενημέρωση, την πρόληψη και την έγκαιρη θεραπεία. Εκτιμάται πως θα συμμετάσχουν τουλάχιστον 5.000 γιατροί διαφόρων ειδικοτήτων, 3.000 φαρμακοποιοί από όλη την Ελλάδα και 30.000 κοινού, στο οποίο οι επιστημονικοί φορείς θα προσφέρουν πολλές και ουσιαστικές εξετάσεις και συμβουλές.

Το 2nd International Health Tourism Convention θα φιλοξενηθεί, επίσης, στο πλαίσιο του DYO Forum με σκοπό να ενώσει τις υπηρεσίες υγείας και τουρισμού σε μία ευρύτερη προσπάθεια για την ανάδειξη του σημαντικού αυτού κλάδου για την οικονομία της χώρας.

Το DYO Forum τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας και την ευλογία του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Νικόλαου. Ένα μέρος των εσόδων του, θα διατεθούν στην Ιερά Μητρόπολη για την ανακούφιση συνανθρώπων μας σε βασικές τους ανάγκες. Επιπλέον, θα φιλοξενηθούν στο DYO Forum, με περίπτερα, η Μονάδα Ανακουφιστικής Φροντίδας «Γαλιλαία» της Ιεράς Μητρόπολης Μεσογαίας & Λαυρεωτικής, καθώς και ο Πανελλήνιος Σύλλογος για άτομα με εγκεφαλική παράλυση και σύνδρομο down «Φροντίδα».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΥΟ FORUM

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.