ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όμιλος ΙΑΣΩ: Σύμβαση Συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική

13:51 - 28 Ιουλ 2016 | ΥΓΕΙΑ
Όμιλος ΙΑΣΩ: Σύμβαση Συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική
Ο Όμιλος ΙΑΣΩ υπέγραψε σύμβαση συνεργασίας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, που περιλαμβάνει τα νοσηλευτήρια ΙΑΣΩ, ΙΑΣΩ ΠΑΙΔΩΝ, ΙΑΣΩ GENERAL και ΙΑΣΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

Η σύμβαση με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ προβλέπει, μεταξύ άλλων, για τους ασφαλισμένους της ΑΤΕ Ασφαλιστικής:

  • Απευθείας και συνεχή πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
  • Προνομιακό τιμοκατάλογο παροχών υγείας.
  • Υπηρεσίες Συντονιστικού Κέντρου, όλο το 24ωρο, μέσω της υπηρεσίας «Ανοιχτή Γραμμή Υγείας» στα τηλέφωνα 210.62.88077 (από κινητό) και 801.11.41051 (από σταθερό).

Η συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ εντάσσεται στο πρόγραμμα «ΑΤΕ Ασφαλιστική: ό,τι καλύτερο για την υγεία σας», που προβλέπει:

  • Το σχεδιασμό/παροχή καινοτόμων ασφαλιστικών προγραμμάτων υγείας που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ασφαλιστική ανάγκη, τόσο για φυσικά όσο και νομικά πρόσωπα.
  • Την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών υγείας με τους πλέον ελκυστικούς όρους για τους ασφαλισμένους (ατομικών και ομαδικών συμβολαίων).
  • Την ολοκληρωμένη υποστήριξη των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών με κατάλληλα εργαλεία, εκπαίδευση και προωθητικό υλικό, με στόχο την αποτελεσματική προσέγγιση του υφιστάμενου και δυνητικού πελατολογίου.

Ο Διευθυντής του Κλάδου Ζωής και Υγείας της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος D. Krumbholz δήλωσε: «Το οικονομικό περιβάλλον και οι τάσεις που επικρατούν ή αναμένεται να επικρατήσουν στο χώρο της Υγείας, απαιτούν προσέγγιση νέας ματιάς και φιλοσοφίας. Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΤΕ Ασφαλιστική απαντά στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες υγείας των πελατών, με προσιτές και ολοκληρωμένες λύσεις που απευθύνονται σε όλους. Η υλοποίηση της ανανεωμένης πολιτικής μας, βασίζεται στην οικοδόμηση συνεργασιών στρατηγικής σημασίας με κορυφαίους Παρόχους του χώρου, όπως ο ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΣΩ. Η αμοιβαία επωφελής συνεργασία ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε προγράμματα και υπηρεσίες υγείας που παρέχουν πραγματική αξία στους πελάτες μας, τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές ασφαλίσεις».

Σε δήλωσή του για τη συνεργασία με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΤΕ Ασφαλιστικής κος I. Χατζηιωσήφ τόνισε: «Με τον ΟΜΙΛΟ ΙΑΣΩ μοιραζόμαστε κοινές αξίες αναφορικά με την ολοκληρωμένη κάλυψη των πραγματικών αναγκών υγείας κάθε ανθρώπου. Η επίσημη ενεργοποίηση της συνεργασίας ΑΤΕ Ασφαλιστικής και ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΣΩ, μας επιτρέπει να συνεχίσουμε να δημιουργούμε προγράμματα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, έτσι ώστε οι ασφαλισμένοι μας να απολαμβάνουν ό,τι καλύτερο σε θέματα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας και να έχουν απτή εμπειρία της σιγουριάς και της ασφάλειας που τους παρέχουμε».

Ο Δρ. Γεώργιος Σταματίου, Πρόεδρος Δ.Σ. Ομίλου ΙΑΣΩ αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Η οικογένεια του Ομίλου ΙΑΣΩ, δεσμεύεται για ολοένα καλύτερες και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ανθρώπους που μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται για ό,τι πιο πολύτιμο έχουμε. Την Υγεία μας.  Μέσα σε αυτήν την δύσκολη οικονομική και κοινωνική συγκυρία,  τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι αξίες οι οποίες διέπουν την φιλοσοφία μας, παραμένουν ακόμα πιο δυνατές και μας ξεχωρίζουν. Το Ιατρικό, νοσηλευτικό & διοικητικό προσωπικό μας, είναι δίπλα σε κάθε ασθενή, Με ευγένεια & φιλικότητα, Με ενδιαφέρον & προσοχή, Με επαγγελματισμό, Με αφοσίωση & φροντίδα, Με αξιοπρέπεια και Με σεβασμό στις ξεχωριστές του ανάγκες. Η συνεργασία μας με την ΑΤΕ Ασφαλιστική, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρίες της χώρας, έχει ως κύριο μέλημα μας την παροχή ενός εξαιρετικού επιπέδου περίθαλψης σε κάθε ασφαλισμένο της εταιρίας».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.