ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Lanes Running Team:Επιτυχία στον αγώνα Greece Race for the Cure

13:30 - 28 Σεπ 2016 | ΥΓΕΙΑ
Lanes Running Team:Επιτυχία στον αγώνα Greece Race for the Cure
Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, η Lanes Running Team δημιούργησε την καλύτερη ομάδα, φόρεσε τα αθλητικά της και με ανεβασμένη διάθεση έδωσε τον καλύτερό της εαυτό στον αγώνα Greece Race for the Cure®, που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής». Το Greece Race for the Cure® αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός με κοινωνικό σκοπό στην Ελλάδα και φυσικά η Lanes ήταν εκεί για να «συμπληρώσει» την προσπάθεια του Συλλόγου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Lanes Running Team είχε στο πλευρό της τη Φαίη Σκορδά, τη Μαντώ Γαστεράτου, τη Μάντη Περσάκη και τους αθλητές Κωνσταντίνο Νακόπουλο και Ελισάβετ Πεσιρίδου, οι οποίοι υποδέχτηκαν στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο της Lanes όλους εκείνους που ήρθαν για να στηρίξουν την προσπάθεια του «Άλμα Ζωής». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Lanes, μέσα από ειδικά steppers που βρίσκονταν στο περίπτερό της, προσέφερε στο Σύλλογο «Άλμα Ζωής» 1 ευρώ για κάθε ένα λεπτό μικρών βημάτων όσων συμμετείχαν, χαρίζοντας του επιπρόσθετα 1.500€.


Από την προσπάθεια αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εργαζόμενοι του Ομίλου Σαράντης που ανταποκρίθηκαν θετικά από το πρώτο κάλεσμα της εταιρείας, καθώς και φίλοι των συμπληρωμάτων διατροφής Lanes που κληρώθηκαν μέσα από τα Social Media και από ειδική ενέργεια που έτρεξε το Online περιοδικό Running Magazine.

 

Το ηθικό των συμμετεχόντων για καλύτερη απόδοση, συμπλήρωσε η Lanes με βιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής. Συγκεκριμένα, 13.000 συμμετέχοντες «συμπλήρωσαν» την προσπάθεια τους με Πολυβιταμίνες Xtra Energy για ενέργεια και τόνωση και Ηλεκτρολύτες για ενυδάτωση του οργανισμού και αναπλήρωση των χαμένων υγρών από τον αγώνα.

 

«Μείνετε συντονισμένοι στην επίσημη σελίδα Facebook (https://www.facebook.com/laneshealth) της Lanes για να μάθετε περισσότερα και ίσως να τρέξουμε παρέα σε κάποιο από τα Running events που ακολουθούν.

 

Γιατί.. όταν τρέχουμε μαζί, τερματίζουμε πάντα πρώτοι!», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.