ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξανθός: Η διαφθορά στην υγεία έχει όνομα κι επώνυμο, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

12:35 - 11 Απρ 2017 | ΥΓΕΙΑ
Ξανθός: Η διαφθορά στην υγεία έχει όνομα κι επώνυμο, ΠΑΣΟΚ-ΝΔ
Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός αναφερόμενος στο θέμα της εξεταστικής για τη Novartis εξαπέλυσε επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις.

"Η εξεταστική θα πάει μέχρι το χρονικό σημείο ώστε να μην υπάρξουν παραγραφές, δηλαδή από  το 1997 μέχρι τέλος των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Ο λόγος είναι γιατί εμείς οι πρώτοι που ανοίγουμε τη συζήτησης και γιατί δε θέλουμε να δώσουμε το σήμα οτι είμαστε  εν δυνάμει ίδιοι όλοι.

 

Εμείς μόνο δεν συμμετείχαμε στο πάρτι. Σήμερα, η ηγεσία ειναι δομικό στοιχείο του συστήματος. Έχουμε το πολιτικό δικαίωμα να ζητούμε την αποκάλυψη της γενικευμένης ανομίας.

Η διαφθορά εδώ έχει όνομα και επώνυμο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Στόχος είναι να δοθεί ένα σήμα μηδενικής ανοχής και να εντοπιστούν τρύπες του συστήματος " ανέφερε ο κ. Ξανθός.

Αναφερόμενος στο περιστατικό με το θάνατο ενός 38χρονου στη Χαλκιδική αφού παραδέχτηκε τη δύσκολη κατάσταση που υπάρχει και τη δύσκολη θέση που πάντα θα βρίσκεται ένας υπουργός σε τέτοια γεγονότα σημείωσε οτι η προσπάθεια για στήριξη του ΕΣΥ είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων χρόνων τόσο σε προσωπικό όσο και σε υποδομή.

Γιώργος Αλεξάκης

Τελευταία τροποποίηση στις 12:45 - 11 Απρ 2017
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.