ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά επανεξέταση των δειγμάτων του «Έλενα» για χολέρα

15:53 - 23 Οκτ 2017 | ΥΓΕΙΑ
Η ΠΟΕΔΗΝ ζητά επανεξέταση των δειγμάτων του «Έλενα» για χολέρα
Δεν υποχωρεί η ΠΟΕΔΗΝ στα περί ύπαρξης χολέρας στο «Έλενα», ζητώντας εντολή εισαγγελέα για την επανεξέταση των πέντε δειγμάτων της 5ης Οκτωβρίου που φυλάσσονται στο μικροβιολογικό εργαστήριο του μαιευτηρίου.

«Το ΚΕΕΛΠΝΟ είναι στο νοσοκομείο σήμερα και παίρνει νέα δείγματα για εξετάσεις. Γιατί αφού είναι καθαρό το νοσοκομείο; Το ΚΕΔΥ εξέτασε ένα δείγμα (πλακάκι) λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων. Το εργαστήριο του νοσοκομείου πέντε. Πόσο αξιόπιστο είναι ένα δείγμα;», διερωτάται η ΠΟΕΔΗΝ.

Η Ομοσπονδία διερωτάται επίσης «αφού δεν υπάρχει δονάκιο της χολέρας με βάση την ανακοίνωση του ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί το υπόγειο, η αποθήκη τροφίμων είναι σε καραντίνα». 

Σε ανακοίνωσή της γνωστοποιεί ότι το πρωί της Τρίτης η νομική της σύμβουλος Μαρία Τσίπρα θα καταθέσει στον πρόεδρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών στοιχεία, προκειμένου να διευκολυνθούν οι έρευνες, οι οποίες όπως αναφέρει- θα αποκαλύψουν την ύπαρξη δονακίου χολέρας.

Επίσης, η ΠΟΕΔΗΝ καταθέτει μηνυτήρια αναφορά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη για «τις ύβρεις εναντίον της και κατά του προέδρου της» και εκφράζει την ελπίδα «να μην ξανακρυφτεί πίσω από την βουλευτική του ασυλία». 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.