ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανησυχία στην Novartis Hellas μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα

17:56 - 25 Φεβ 2018 | ΥΓΕΙΑ
Ανησυχία στην Novartis Hellas μετά την επίθεση του Ρουβίκωνα
Την ανησυχία της εκφράζει η Novartis σε ανακοίνωσή της, μετά την επίθεση που έγινε στα γραφεία της τα ξημερώματα από μέλη της οργάνωσης Ρουβίκωνας. Η φαρμακευτική εταιρεία κάνει έκκληση στις αρχές να εγγυηθούν την ασφάλεια των εργαζομένων της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Novartis αναφέρει τα εξής:

«Είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι μετά την επίθεση που έγινε σήμερα στις 6 πμ. στα γραφεία της Novartis Hellas στη Μεταμόρφωση Αττικής.

Από την πρώτη στιγμή ειδοποιήσαμε την Αστυνομία. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της επίθεσης παρά μόνο υλικές ζημιές τις οποίες δεν έχουμε αποτιμήσει ακόμη πλήρως.

H Novartis καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή καταστροφικής πράξης. Απευθύνουμε έκκληση στις ελληνικές Αρχές να καταδικάσουν το γεγονός και να εγγυηθούν την ασφάλεια των ανθρώπων μας, η προστασία των οποίων είναι προτεραιότητά μας.

Η παροχή του ασφαλέστερου δυνατού εργασιακού περιβάλλοντος είναι δέσμευση της Novartis στην Ελλάδα αλλά και διεθνώς σε όλες τις χώρες που δραστηριοποιείται».

Υπενθυμίζεται πως μέλη του Ρουβίκωνα επιτέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στα γραφεία της εταιρείας στη Μεταμόρφωση. Χρησιμοποιώντας βαριοπούλα έσπασαν τις τζαμαρίες και μετά πέρασαν την κεντρική είσοδο πετώντας κόκκινες μπογιές. Kατόπιν πέταξαν τη βαριοπούλα, κατάφεραν να εξαφανιστούν ανενόχλητοι και λίγη ώρα αργότερα ανέβασαν ένα μακροσκελέστατο κείμενο σε site του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.