ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αγωγή Αποστολόπουλου για την διαδικασία πώλησης του Υγεία

13:40 - 11 Ιουν 2018 | ΥΓΕΙΑ
Αγωγή Αποστολόπουλου για την διαδικασία πώλησης του Υγεία
Η διοίκηση του ομίλου Αποστολόπουλου, ανακοίνωσε ότι κατέθεσε την Παρασκευή αγωγή κατά της διοίκησης της MIG, της διοίκησης του Υγεία και της διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς στην οποία υποστηρίζει ότι κακώς αποκλείστηκαν οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από τη διαδικασία πώλησης του Υγεία και συζητήθηκε μόνο με έναν, με το CVC.

Στην αγωγή μάλιστα ισχυρίζεται ότι δολίως και σκοπίμως αποκλείστηκαν ο όμιλος Αποστολόπουλου όπως και κάθε άλλος ενδιαφερόμενος και δεν παρασχέθηκε η ενημέρωση την οποία είχε το CVC.

Η πλευρά Αποστολόπουλου υποστηρίζει ότι θα μπορούσε να καταθέσει λίγο υψηλότερο τίμημα, αλλά έτσι θα νομιμοποιούσε μια διαδικασία που θεωρεί παράνομη.

Όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στην ενημερωτική συνάντηση της G. Apostolopoulos Holdings SA (Αποστολόπουλος Συμμετοχών):

«Ζητάμε από την Πειραιώς και από τη ΜΙΓ, κατά τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να πουλήσει το Ντυνάν, να κάνει το ίδιο και για το Υγεία. Οι πωλητές οφείλουν να μεγιστοποιήσουν το όφελος για τους μετόχους τους. Πόσο μάλλον όταν η Πειραιώς και κάθε τράπεζα έχει διασωθεί με λεφτά του ελληνικού δημοσίου και ελέγχεται από το ΤΧΣ. Δεν ζητάμε προνομιακή μεταχείριση, αλλά μια ισότιμη αντιμετώπιση. Κατ’ ελάχιστο ζητάμε να μας δοθεί η δυνατότητα να καταθέσουμε προσφορά, όχι όμως στο πλαίσιο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, καθώς αυτή θεωρούμε ότι είναι παράτυπη».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.