ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στις 25 Αυγούστου ολοκληρώνεται η εξαγορά του Υγεία από την CVC Capital Partners Κύριο

15:23 - 02 Αυγ 2018 | ΥΓΕΙΑ
Στις 25 Αυγούστου ολοκληρώνεται η εξαγορά του Υγεία από την CVC Capital Partners
Υπό πλήρη απαρτία σε ποσοστό 73,99% ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η πρώτη επαναληπτική ετήσια συνέλευση των μετόχων του διαγνωστικού κέντρου Υγεία.

Στην έναρξη της συνέλευσης εμφανίστηκε δικηγόρος που εκπροσωπούσε την εταιρεία συμμετοχών "Γ. Αποστολόπουλος" που έλεγχει το 5,81% του Υγεία και ανεγνώσθη επιστολή βάσει της οποίας η εταιρεία δήλωσε ότι θα μπορούσε να βελτιώσει την πρόταση του τιμήματος εξαγοράς του Υγεία με τιμή που θα ήταν πάνω από 1 ευρώ ανά μετοχή.

Παράλληλα, ο δικηγόρος, μέσω της επιστολής, τόνισε ότι η "Γ. Αποστολόπουλος" καταψηφίζει όλα τα θέματα της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Υγεία, Αθανάσιος Παπανικολάου, τόνισε ότι το α` εξάμηνο του 2018 κινείται σε ύψηλο ποσοστό ανόδου σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό εξάμηνο, υπογραμμίζοντας ότι η φετινή χρονιά θα είναι όπως φαίνεται η καλύτερη για τον Όμιλο.

Ακόμα τόνισε ότι στις 25 Αυγούστου που θα πραγματοποιηθεί η επαναληπτική συνέλευση της μητρικής εταιρείας MIG θα εγκριθεί η πρόταση εξαγοράς του 100% του Υγεία από την CVC Capital Partners έναντι 204,4 εκατ. ευρώ που αντιστοιχεί σε τίμημα 0,95 ευρώ ανά μετοχή.

Ανέστης Ντόκας 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.