ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

AXA και Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους

10:36 - 19 Φεβ 2019 | ΥΓΕΙΑ
AXA και Νοσοκομείο ΜΗΤΕΡΑ ενώνουν τις δυνάμεις τους
Η ΑΧΑ μένει πιστή στη δέσμευσή της για συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών της και αναπτύσσει ακόμα περισσότερο το δίκτυο των Ειδικών Συμβεβλημένων Νοσηλευτηρίων με την ένταξη του νοσοκομείου ΜΗΤΕΡΑ.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική ενίσχυση των Ειδικών Συμβεβλημένων Νοσηλευτηρίων, η οποία αφορά τους κατόχους του προγράμματος ασφάλισης υγείας Mediσυν2 και Alpha Global Medical Care. Με την προσθήκη αυτή παρέχονται ακόμα περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους ασφαλισμένους που εμπιστέυονται την AXA για την υγεία τους.

 

Συγκεκριμένα, μέσω αυτής της συνεργασίας, η Εταιρεία παρέχει στους πελάτες της ειδικά προνόμια τόσο ως προς την πρωτοβάθμια παροχή υπηρεσιών υγείας όσο και στη δευτεροβάθμια και τους δίνει τη δυνατότητα να κάνουν χρήση των πρωτοποριακών υπηρεσιών του ΜΗΤΕΡΑ με ιδιαίτερα ευνοϊκούς όρους.

 

«Η νέα αυτή συνεργασία εντάσσεται στη συνεχή προσπάθειά μας για αναβάθμιση των υπηρεσιών μας στον τομέα της Υγείας, με στόχο να παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας υψηλού επιπέδου ιατρικές υπηρεσίες και άμεση εξυπηρέτηση που αναβαθμίζεται μέσα από συνεργασίες με έγκριτα νοσηλευτήρια όπως το ΜΗΤΕΡΑ. Θα συνεχίσουμε να διευρύνουμε τις επιλογές των πελατών μας με στόχο τη συνεχή βελτίωση της ζωής τους, αναπτύσσοντας μια σχέση εμπιστοσύνης, αξιοπιστίας και διάρκειας», δήλωσε ο Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας.

 

«Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ συνεχίζει να υλοποιεί την στρατηγική του απόφαση για καθιέρωση ενός υγιούς πλαισίου λειτουργίας και συνεργασίας με την ασφαλιστική αγορά, το οποίο στηρίζεται στην αξιοπιστία, την επικοινωνία και την αποτελεσματικότητα, με στόχο την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στον ασθενή. Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής, διευρύνουμε τις συνεργασίες μας με κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες όπως η ΑΧΑ Ασφαλιστική, παρέχοντας ιατρικές πράξεις υψηλής τεχνολογίας,  προσβάσιμες σε μεγάλο πληθυσμό της χώρας μας», δήλωσε από την πλευρά του ο Ανδρέας Καρταπάνης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ AXA

 

Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι παγκόσμιος ηγέτης στην χρηματοοικονομική προστασία με 116.514 εργαζόμενους, εξυπηρετώντας περισσότερους από 100 εκατ. πελάτες σε 62 χώρες. Για το έτος 2017, τα έσοδα ανήλθαν σε 98,6 δις ευρώ και τα λειτουργικά κέρδη (κέρδη προ εκτάκτων κερδών επενδύσεων) σε 6,0 δις ευρώ. Ο Όμιλος ΑΧΑ είναι η πρώτη παγκόσμια ασφαλιστική επωνυμία για 10η συνεχή χρόνια

(Interbrand Σεπτέμβριος 2018).

 

Η κοινή μετοχή της ΑΧΑ είναι εισηγμένη και διαπραγματεύεται με το σύμβολο της ΑΧΑ στο Χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο Όμιλος ΑΧΑ συμπεριλαμβάνεται στους κύριους διεθνείς δείκτες βιώσιμης ανάπτυξης, όπως ο Dow Jones Sustainability Index (DJSI) και ο FTSE4GOOD.

Είναι ιδρυτικό μέλος της Χρηματοοικονομικής Πρωτοβουλίας του Περιβαλλοντικού Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών Αρχές για τη Βιώσιμη Ασφάλιση (UN Environment Programme’s Finance Initiative - UNEP FI) και έχει υπογράψει τις Αρχές των Ηνωμένων Εθνών για Υπεύθυνες Επενδύσεις (UN Principles for Responsible Investment).

 

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.