ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το θρίλερ της Euromedica συνεχίζεται

08:46 - 11 Ιουν 2019 | ΥΓΕΙΑ
Το θρίλερ της Euromedica συνεχίζεται
Στις 27 Ιουνίου 2019 θα οριστικοποιηθούν, εκτός νέου απροόπτου, οι αποφάσεις για την επόμενη ημέρα στη Euromedica.

Η  έκτακτη γενική συνέλευση τη περασμένη Παρασκευή, μετά από αίτημα της Farallon Capital, με κύρια θέματα συζήτησης την ανάκληση όλων των μελών του διοικητικού συμβουλίου της Euromedica, την εκλογή νέου ΔΣ, καθώς και την εκλογή νέων μελών της επιτροπής ελέγχου, ανεβλήθη.

Όπως έγινε γνωστό στους παρευρισκόμενους, η αναβολή ήταν αποτέλεσμα αιτήματος που κατέθεσε η πλευρά Λιακουνάκου, η οποία ήλεγχε τη Euromedica μέσω της Axon Συμμετοχών (κατέχει ποσοστό 47% της Euromedica), η οποία τελεί υπό ειδική διαχείριση.

Το ίδιο συνέβη και στην έκτακτη γενική συνέλευση της Euromedica το περασμένο Σάββατο που συγκλήθηκε έπειτα από αίτημα της πλευράς Λιακουνάκου, με θέμα συζήτησης την αύξηση κεφαλαίου ύψους 60 εκατ. ευρώ.

Αμφότερες οι γενικές συνελεύσεις έχουν προγραμματιστεί να συγκληθούν στις 27 Ιουνίου 2019 και, εάν δεν υπάρξει κάποιου είδους νομικής φύσεως εξέλιξη, θεωρείται ότι θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Η εν εξελίξει διαδικασία είναι κρίσιμη για το μέλλον της Euromedica δεδομένου ότι η Healthcare Investors, που ελέγχεται από τη Farallon Capital, κατέχει πλέον ποσοστό 17,5% της εισηγμένης.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΝΤΟΚΑΣ

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.