ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εξασφαλίστε υγεία και ποιότητα ζωής για την οικογένειά σας

09:00 - 04 Δεκ 2019 | ΥΓΕΙΑ
Εξασφαλίστε υγεία και ποιότητα ζωής για την οικογένειά σας
Από την πρώτη στιγμή που δυο λεπτές γραμμές σε ένα τεστ εγκυμοσύνης επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι θα γίνει γονιός μία είναι η βασική έγνοια κάθε ανθρώπου: να είναι το παιδί του γερό και ασφαλές. Και την ίδια στιγμή, να είναι κι εκείνος δυνατός και υγιής, ώστε να μπορεί να το προφυλάξει από κάθε κακό, να το φροντίσει, να του δώσει τα καλύτερα εφόδια ώστε μια μέρα να κατακτήσει τον κόσμο!

Η αγωνία μας για την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού ξεκινάει ήδη από την ενδομήτρια ζωή του, όταν ακολουθούμε ευλαβικά κάθε οδηγία του γυναικολόγου, φροντίζουμε τη διατροφή μας, σταματάμε κάθε κακή συνήθεια που θα μπορούσε να το βλάψει. Και φυσικά, συνεχίζεται μετά τη γέννηση. Κάθε φορά που παίρνουμε τηλέφωνο τον παιδίατρο για να τον ρωτήσουμε εάν είναι φυσιολογικό αυτό το χρώμα στα κακάκια του μωρού, που φροντίζουμε να κάνουμε έγκαιρα κάθε εμβόλιο ή που βάζουμε στο τσαντάκι του κολατσιού για το σχολείο ένα υγιεινό σνακ που φτιάξαμε με τα χεράκια μας, εκφράζουμε έμπρακτα πόσο νοιαζόμαστε για εκείνο.

Όπως επιβεβαιώνει έρευνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στη New York Post, ο μέσος γονιός περνάει 5 ώρες και 18 λεπτά την ημέρα ανησυχώντας για το παιδί του, ενώ το 59% των γονιών παραδέχεται ότι αυτές οι έγνοιες πολλές φορές του στερούν τον ύπνο. Και, όπως είναι λογικό, για τη συντριπτική πλειοψηφία (ποσοστό 95% στη συγκεκριμένη έρευνα), η μεγαλύτερη αγωνία είναι η ασφάλεια και η φυσική υγεία του παιδιού.

Φυσικά, η αγωνία για τη δική μας υγεία δεν πάει πίσω. Δεν είναι μόνο ότι δεν διαννούμαστε καν να ρισκάρουμε να αφήσουμε το παιδί να μεγαλώσει χωρίς εμάς, αλλά και ότι ξέρουμε πως πλέον θα χρειαστούμε όλους τους πόρους που διαθέτουμε για να έχουμε μια όμορφη καθημερινότητα σαν οικογένεια και δεν θέλουμε ένα πρόβλημα υγείας να πάει πίσω τον προϋπολογισμό μας! Η καλή ζωή είναι πλέον προτεραιότητά μας,και το ενδιαφέρον μας εστιάζεται στη σωστή διατροφή, την άσκηση, την καλή διάθεση και τις κατάλληλες ιατρικές υπηρεσίες. Αυτά είναι τα »εργαλεία» που μας βοηθούν να υιοθετήσουμε έναν όμορφο, υγιεινό τρόπο ζωής! Εργαλεία πολύτιμα, κυρίως όταν προέρχονται από μία αξιόπιστη πηγή που γνωρίζει καλά το χώρο της υγείας -σε μία εποχή που η πληροφορία είναι ανεξέλεγκτη και πολλές φορές όχι έγκυρη. 

Αυτή είναι η φιλοσοφία που ενέπνευσε τη δημιουργία του συστήματος υγείας «bewell” της INTERAMERICAN. Το “bewell” δεν είναι απλά μία νέα πρόταση ασφάλισης υγείας. Είναι μια συνολική πρόταση για την υγεία και τη ζωή μας. Με την ασφάλιση στο επίκεντρο, το «bewell» ξεπερνάει τα παραδοσιακά της όρια και σταδιακά αγγίζει τα όρια της ποιοτικής ζωής που αναζητάμε σε κάθε φάση της ζωής μας. Είναι ένα σύστημα αξιών, γνώσης, υπηρεσιών, προνομίων και ασφαλιστικών καλύψεων τα οποία δημιουργούν τις προϋποθέσεις να πετύχουμε μια καλύτερη ζωή με νόημα, χαρά, οικονομική δυνατότητα και εν κατακλείδι ευζωία.  Πέρα από την εγγύηση της INTERAMERICAN, της μοναδικής ασφαλιστικής εταιρίας με ιδιόκτητες υποδομές υγείας, που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία και μακρόχρονη εμπειρία, το “bewell” προσφέρει επίσης: 

 -  Εξατομικευμένες επιλογές ασφάλισης που σέβονται τις οικονομικές δυνατότητες κάθε ανθρώπου. Για πρώτη φορά κάθε άνθρωπος μπορεί να φτιάξει μαζί με την υποστήριξη ενός ασφαλιστικού συμβούλου μία εξατομικευμένη λύση για την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια φροντίδα της υγείας.  

 - Ολιστική και ποιοτική διαχείριση της υγείας των ανθρώπων, μέσω των ιδιόκτητων υποδομών υγείας της INTERAMERICAN ( τα πολυϊατρεία Medifirst και την Αθηναϊκή Mediclinic) και της μοναδικής Γραμμής Υγείας 1010, στην οποία γιατροί προσφέρουν συμβουλές 24 ώρες το 24ωρο, ενώ παράλληλα εξειδικευμένο προσωπικό φροντίζει για τον συντονισμό ιατρικών περιστατικών 

- Εξαιρετικές υπηρεσίες και εργαλεία πέρα από την ασφάλιση, οι οποίες βοηθούν κάθε άνθρωπο να υιοθετήσει έναν νέο τρόπο ζωής, ώστε να ζει  ξέγνοιαστα και όμορφα κάθε στιγμή με τους αγαπημένους του.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον τρόπο που μπορείτε μαζί με έναν ασφαλιστικό σύμβουλο να φτάξετε μία πραγματικά χρήσιμη ασφάλιση υγείας “bewell”

Τελευταία τροποποίηση στις 20:03 - 03 Δεκ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.