ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

DEMO ABEE: Έσπασε το «φράγμα» των €150 εκατ. σε πωλήσεις

08:24 - 05 Φεβ 2020 | ΥΓΕΙΑ
DEMO ABEE: Έσπασε το «φράγμα» των €150 εκατ. σε πωλήσεις
Νέο 5ετές επενδυτικό πλάνο για επέκταση των παραγωγικών της υποδομών έχει στα σκαριά η φαρμακευτική εταιρία DEMO ABEE, όπως ανέφερε ο πρόεδρός της κ. Σταύρος Δέμος σε εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, σε αίθουσα στη Βαρυμπόμπη της Αττικής.

Σύμφωνα με τον κ. Δέμο, προγραμματίζονται σημαντικές επενδύσεις εντός και εκτός Αττικής, τα επόμενα 5 χρόνια, με την προϋπόθεση της συνέπειας του κράτους στις εξαγγελίες του και φυσικά την ειρήνη στην περιοχή. «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως», τόνισε ο κ. Δέμος  «είναι ότι η εταιρία αλλάζει μέγεθος, εικόνα και παρουσία με πολύ γοργούς ρυθμούς και τα επόμενα 5 χρόνια θα αλλάξει με ακόμα μεγαλύτερους».

Επίσης ο πρόεδρος της εταιρίας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος και ευχαρίστησε όλους τους εργαζομένους για τη συμβολή τους στην επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, ενώ έδωσε ιδιαίτερες ευχαριστίες στα παλιότερα στελέχη της DEMO. «Μαζί ξεκινήσαμε αυτή τη δύσκολη αλλά δυναμική πορεία πριν από 55 χρόνια και είμαι πολύ υπερήφανος που σήμερα, το 2020, η DEMO έχει φτάσει στην κορυφή  με 4 εργοστάσια στο Κρυονέρι, θυγατρική στη Γερμανία ενώ έχει παρουσία σε 85 χώρες». Τέλος, ευχήθηκε υγεία και δύναμη σε όλους τους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους. 

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος της DEMO, κ. Δημήτρης Δέμος, στην ομιλία του για το 2020, ανέφερε σχετικά: «Με τη σημερινή γιορτή ερχόμαστε να κλείσουμε και εθιμοτυπικά μία χρονιά, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως πολύ επιτυχημένη όσον αφορά το έργο το οποίο παράξαμε και να μπούμε σε μία καινούρια χρονιά την οποία θα μπορούσα να την χαρακτηρίσω ως απαρχή μίας νέας εποχής για την επέκταση της εταιρίας. Οι πωλήσεις του 2019 κυμάνθηκαν για πρώτη φορά πάνω από τον πήχη των 150 εκατ. ευρώ, σημειώνοντας αύξηση κατά 16 εκατ. ευρώ σε σχέση με το 2018. Πρωταγωνιστές της μεγάλης αυτής επιτυχίας δεν είναι μόνο οι άνθρωποι που δουλεύουν στις ομάδες πωλήσεων της εταιρίας μας, αλλά κυρίως οι άνθρωποι που δουλεύουν στις παραγωγικές μας εγκαταστάσεις, καθώς και σε όλες τις υποστηρικτικές υπηρεσίες, αφού καταφέραμε μέσα στο 2019 να παράξουμε και να διαχειριστούμε 45 εκατ. τεμάχια επιπλέον από το 2018 αυξάνοντας την συνολική παραγωγικότητα μας κατά 16%. 

Όσον αφορά τις επενδύσεις της εταιρίας για το 2019, ολοκληρώσαμε στο 90% όλες τις επενδύσεις που είχαμε προγραμματίσει, όπως η ολοκλήρωση της κατασκευής του 4ου κτιρίου, συνολικού εμβαδού 10.500 τ.μ., η έναρξη της νέας μονάδας παραγωγής γυάλινων αμπουλών και της νέας γραμμής ρομποτικής συσκευασίας πλαστικών μπουκαλιών, ενώ ένα σημαντικό και επίπονο έργο, το serialization των γραμμών συσκευασίας μας, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και σε χρόνο ρεκόρ», ανέφερε ο κ. Δέμος.    

«Όσον αφορά τα προϊόντα της εταιρείας, η DEMO ανέπτυξε 7 νέα προϊόντα στα εργαστήρια της, σχεδίασε και ετοιμάζεται να λανσάρει άλλα 14 πόσιμα και συμπληρώματα διατροφής στην ελληνική αγορά, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε 302 νέες εγκρίσεις διεθνώς. Το νούμερο αυτό αποτελεί ρεκόρ για την ιστορία της εταιρίας, αφού δημιουργεί ουσιαστικά 302 νέες ευκαιρίες πώλησης σε όλο τον κόσμο και μία μεγάλη πρόκληση για την ομάδα των πωλήσεων στο εξωτερικό».

Τέλος έκλεισε με την αναφορά του σε σημαντικές επενδύσεις εντός και εκτός Αττικής, που σκοπεύει να πραγματοποιήσει η εταιρεία στα επόμενα 5 χρόνια, με την προϋπόθεση της συνέπειας του κράτους στις εξαγγελίες του και φυσικά την ειρήνη στην περιοχή. «Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα όμως», τόνισε ο κ. Δέμος  «είναι ότι η εταιρία αλλάζει μέγεθος, εικόνα και παρουσία με πολύ γοργούς ρυθμούς και τα επόμενα 5 χρόνια θα αλλάξει με ακόμα μεγαλύτερους»

Στην εκδήλωση, παρευρέθηκαν o Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος, ο Δήμαρχος Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού κ. Αντώνης Αυγερινός, στελέχη τραπεζών, συμβουλευτικώς εταιρειών, συνεργάτες και προμηθευτές της εταιρείας.

Γιώργος Αλεξάκης

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.