ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία στις συζύγους εργαζόμενων της DPort Services

10:54 - 23 Οκτ 2021 | ΥΓΕΙΑ
Δωρεάν ψηφιακή μαστογραφία στις συζύγους εργαζόμενων της DPort Services
Η DPort Services προσφέρει δωρεάν Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση στις συζύγους των εργαζομένων της, γιατί μια στιγμή πρόληψης αξίζει όσο χίλιες θεραπείες. Η εταιρεία DPort Services - που υποστηρίζει τη λειτουργία και τη διαχείριση του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά- βρίσκεται κοντά στους εργαζομένους της και το αποδεικνύει έμπρακτα με κάθε ευκαιρία.

Πάντα με επίκεντρο τους ανθρώπους και τις ανάγκες τους, προχωρά σε μία ακόμη πρωτοβουλία- προσφορά  για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Σε συνδυασμό με τις Παγκόσμιες Δράσεις Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού, η DPort Services σε συνεργασία με το Metropolitan Hospital, προσφέρει μία ΔΩΡΕΑΝ Ψηφιακή Μαστογραφία και Διάγνωση από Ειδικό Ιατρό Μαστολόγο, στις συζύγους των εργαζομένων, στις Προβλήτες ΙΙ & ΙΙΙ.

Όλη η διαδικασία παρέχεται οργανωμένα μέσα από την εφαρμογή του DPort Intranet, από τις αρχές Νοεμβρίου και σε βάθος χρόνου 10 μηνών. 

 

#BeProudBeDPort

 

Σημείωση: Η DPort Services είναι η Ελληνική εταιρεία που έχει αναλάβει την υποστήριξη της λειτουργίας και της διαχείρισης του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων στο Λιμάνι του Πειραιά για λογαριασμό της ΣΕΠ Α.Ε. (θυγατρικής της COSCO Shipping Ports Limited) από το 2010.

 

Η DPort Services παρέχει ένα συνολικό φάσμα Λιμενικών Υπηρεσιών που απαιτούνται για τη λειτουργία του σύγχρονου τερματικού σταθμού στο Λιμάνι, με στόχο την καθιέρωσή του σε πρωταγωνιστή στο δίκτυο της ναυτιλιακής κοινότητας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:46 - 23 Οκτ 2021
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.