ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Κεντρική Κλινική Αθηνών νοσηλεύει περιστατικά COVID-19

14:34 - 10 Ιαν 2022 | ΥΓΕΙΑ
Η Κεντρική Κλινική Αθηνών, με πρωτοβουλία της και κατόπιν ενημέρωσης του Υπουργείου Υγείας, έχει ήδη αναλάβει από χθες (9/1/2022) τη νοσηλεία ασθενών με COVID-19, στηρίζοντας το Εθνικό Σύστημα Υγείας έναντι της πανδημίας. Σημειώνεται ότι η Κλινική είχε ήδη, από 22/11/2020, εκφράσει τη σχετική πρόθεσή της.

Το  πρώτο περιστατικό που νοσηλεύεται, πάντα σε συμφωνία με το Υπουργείο Υγείας, αφορά ασθενή η οποία υπεβλήθη σε επέμβαση ισχίου, ενώ νοσεί από τον COVID-19.

Η νοσηλεία των ασθενών COVID-19, θα διεξάγεται σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Κλινικής,  υπό την αυστηρή επίβλεψη και συντονισμό της Καθηγήτριας Λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ Κυριακής Κανελλακοπούλου και του Καθηγητή Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ Γεωργίου Δημόπουλου, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς.

Η πολύπειρη ιατρική ομάδα COVID της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών  στελεχώνεται επί πλέον από 15 επιμελητές  (Παθολόγους, Πνευμονολόγους και Αναισθησιολόγους), οι οποίοι σε συνεργασία με το δυναμικό των θεραπόντων χειρουργών όλων των ειδικοτήτων, θα διεξάγουν τις δέουσες θεραπείες, από τη διάγνωση μέχρι την πλήρη αποκατάσταση του ασθενούς και την τελική επιστροφή του στο οικείο του περιβάλλον.

Copyright © 1999-2022 Premium S.A. All rights reserved.