• ΓΔ: 00
 • FTSE/ΧΑ LARGE CAP0
 • FTSE ΧΑ MID CAP0
 • Τζίρος0
 • €/$ 0 €/£ 0
  BTC 0 ETH 0 XRP 0
Image on Reporter.gr
0
0
 • Nasdaq00%
 • S&P 50000%
 • CAC 4000%
 • DAX00%
 • FTSE 10000%
 • Nikkei 22500%

LEASING

H Autohellas Hertz «απογειώνει» το leasing με καινοτόμες υπηρεσίες

H Autohellas Hertz, η εταιρία που έφερε το Leasing στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα νέο αποκλειστικό προνόμιο που «απογειώνει» την υπηρεσία Leasing. Σε συνεργασία με την AEGEAN, προσφέρει σε όλα τα μέλη του προγράμματος Miles+Bonus 3 μίλια εξαργύρωσης για κάθε €2 που επενδύουν στο μηνιαίο μίσθωμα Leasing.

Επένδυση ρεκόρ €210 εκατ. για την παγκόσμια επέκταση της FlexCar

Νέα χρηματοδότηση ύψους 210 εκατομμυρίων ευρώ εξασφάλισε η FlexCar, με τη συμμετοχή του έγκριτου fund Fasanara Capital με έδρα το Λονδίνο, σε διάστημα λίγων μηνών μετά την άντληση των 50 εκατ. ευρώ από εγχώριους και διεθνείς θεσμικούς επενδυτές.

Νέος πρόεδρος της Ένωσης Εταιρειών Leasing ο Ανδρέας Δημητριάδης

Καθήκοντα προέδρου της Ένωσης Εταιρειών Leasing ανέλαβε ο κ. Ανδρέας Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Πειραιώς Leasing, με ομόφωνη απόφαση των μελών της Ένωσης.

Η πανδημία ευνοεί το leasing - Οι κίνδυνοι όμως παραμένουν

Η πανδημία άλλαξε τις συνήθειες των καταναλωτών. Οι προσφορές leasing στην Γερμανία ξεπερνούν πλέον κατά πολύ την κλασική χρονομίσθωση αυτοκινήτων.

Εθνική Leasing: Πρωταθλήτρια στις νέες εργασίες-Έφτασαν τα 202 εκατ. ευρώ

Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά και εν μέσω πανδημίας, η Εθνική Leasing, 100% θυγατρική εταιρεία της Εθνικής Τράπεζας, για 2η συνεχόμενη χρονιά παραμένει πρωταθλήτρια των νέων εργασιών του Κλάδου χρηματοδοτικών μισθώσεων και για το έτος 2020.

Ενισχυμένη κατά 15% η αγορά leasing το 2020

Η Ένωση Ελληνικών Εταιρειών Χρηματοδοτικής Μίσθωσης συγκέντρωσε για λογαριασμό των Μελών της, τα ετήσια απολογιστικά στοιχεία που αφορούν στις Νέες Εργασίες Χρηματοδοτικών Μισθώσεων για το έτος 2020, καθώς και στις Απαιτήσεις των Συμβάσεων Χρηματοδοτικής Μίσθωσης στις 31/12/2020.

Την ανάκληση της άδειας λειτουργίας της Ate Leasing ΑΕ Χρηματοδοτικής Μίσθωσης ανακοίνωσε η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος ΑΕ υπό ειδική εκκαθάριση.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία σύστασης επικαρπίας επί του δικαιώματος αξιοποίησης του Διεθνούς Κέντρου Ραδιοτηλεόρασης (IBC) για 90 έτη καθώς υπεγράφη το Συμβόλαιο μεταξύ της LAMDA ΔΟΜΗ ΑΕ (θυγατρικής της Lamda Development SA) και του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε. (ΤΑΙΠΕΔ) και κατεβλήθη από την εταιρεία το συμβατικό μέρος του τιμήματος ύψους €81.000.000.

Την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 154.456.708 νέων κοινών ονομαστικών μετοχών της εταιρίας «ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.», οι οποίες προέκυψαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με καταβολή μετρητών υπέρ των παλαιών μετόχων ενέκρινε κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Χρηματιστήριο Αθηνών. Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων μετοχών ορίστηκε η 11η Μαΐου 2009.
H Πειραιώς Leasing σε συνέχεια κοινοποίησης του βασικού μετόχου Τράπεζα Πειραιώς, σχετικά με τα δικαιώματα ψήφου που απορρέουν από μετοχές ανακοίνωσε ότι:
Καταχωρήθηκε από το Κεντρικό Μητρώο Αξιών της Ε.Χ.Α.Ε. η Τράπεζα Πειραιώς ως ο νέος κάτοχος 606.492 μετοχών της Πειραιώς leasing.
σελίδα 1 από 19
Image on Reporter.gr Premium Penna Reporter Mamamia CityWoman