ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανάκαμψη της αγοράς ηλεκτρονικών το 2013 βλέπει η Sony Hellas

14:42 - 28 Μαϊ 2013 | Τεχνολογία
Ανάκαμψη της αγοράς ηλεκτρονικών το 2013 βλέπει η Sony Hellas
Αισιόδοξος ότι θα αντιστραφεί το κλίμα στην αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρικών ειδών μέσα στο 2013 εμφανίζεται ο Γιάννης Γρατσώνης από τη Sony Hellas.

Πιο δυναμική παρουσία στην Ελλάδα θα επιδιώξει η Sony Hellas, καθώς αναμένει ότι η αγορά θα αρχίσει να ανακάμπτει μέσα στο 2013. Όπως ανέφερε ο Country Head Hellas & Cyprus της Sony, Γιάννης Γρατσώνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Retail Business, η αγορά ηλεκτρικών και ηλεκτρικών ειδών παρουσίασε πτώση μεγαλύτερη από 50% την τελευταία τριετία λόγω της κρίσης, αλλά στο τέλος του τρέχοντος έτους το κλίμα θα αντιστραφεί.
Μάλιστα, κ. Γρατσώνης τονίζει ότι η Sony Hellas θα έχει φέτος ακόμη πιο δυναμική παρουσία στο χώρο, στοχεύοντας παράλληλα στην αύξηση του όγκου πωλήσεων και τη διεύρυνση του μεριδίου της στην αγορά. Επιπλέον, προανήγγειλε νέα λανσαρίσματα και ειδικά στην κατηγορία των νέων τεχνολογιών.
Καταλήγοντας, ο κ. Γρατσώνης στη συνέντευξή του υπογραμμίζει πως «η Sony στην Ελλάδα για το 2013 έχει θέσει ένα φιλόδοξο στόχο: Να gratsonis sony236αυξήσει τον όγκο των πωλήσεών της και να διευρύνουμε το μερίδιο αγοράς της εκεί που είναι ήδη στην πρώτη θέση. Αυτό που επιδιώκουμε φέτος είναι, στη χειρότερη περίπτωση, να διατηρήσουμε τα μερίδια αγοράς μας. Πιστεύουμε στη δύναμή μας, στη δύναμη των προϊόντων μας και προχωράμε σταθερά».

Διαβάστε επίσης:

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.