ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Tim Cook αποθεώνει τον Jony Ive για τη σχεδίαση του επόμενου iOS

12:41 - 30 Μαϊ 2013 | Τεχνολογία
Ο Tim Cook αποθεώνει τον Jony Ive για τη σχεδίαση του επόμενου iOS
Στα πλαίσια της ομιλίας του στο συνέδριο D11, ο πρόεδρος της Apple, Tim Cook, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το σχεδιαστή Jony Ive, ενώ αναφέρθηκε και στην καινούρια έκδοση του λογισμικού iOS.

Ο Tim Cook επιβεβαίωσε τις φήμες που ήθελαν τον πετυχημένο σχεδιαστή της Apple, Jony Ive, να δουλεύει πάνω στη νέα έκδοση του λογισμικού iOS, η οποία θα παρουσιαστεί στο συνέδριο WWDCμέσα στον επόμενο μήνα.

 

Επίσης αναγνώρισε τον Jony Ive ως «ένα από τα πιο σημαντικά άτομα που συνέβαλαν σχεδιαστικά στο σημερινό πρόσωπο της Apple, και θα μπορούσε να κάνει το ίδιο και για το λογισμικό της», ενώ τον αποκάλεσε «πραγματικά καταπληκτικό».

 

Ο Jony Ive είναι η δημιουργική δύναμη πίσω από τα πιο χαρακτηριστικά σχέδια των προϊόντων της Apple, όπως τα MacBookPro, iMac, MacBookAir, iPod, iPodTouch, iPhone, iPad, iPadMini.

 

Ο Cook χαρακτήρισε τον Ive «κλειδί» για την νέα έκδοση του iOS, χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένα στοιχεία, αφού θα παρουσιαστούν στο WWDC, για τα οποία αφήνει εμάς «να είμαστε οι κριτές» για το πόσο σημαντικές είναι οι αλλαγές. 

Τελευταία τροποποίηση στις 13:42 - 10 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.