ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το Facebook εισάγει τα hashtags (#)

23:01 - 13 Ιουν 2013 | Τεχνολογία
Το Facebook εισάγει τα hashtags (#)
Η δημοφιλής λειτουργία των hashtags, της συλλογής δημοσιεύσεων υπό μια συγκεκριμένη φράση συνοδευόμενη του συμβόλου της δίεσης (#), υποστηρίζεται πλέον και το από το Facebook.

Το Facebook παίρνει μια από τις πιο επιτυχημένες λειτουργίες του Twitter, και την εισάγει επίσημα στις αρχικές σελίδες των χρηστών του. Ξεκινώντας από σήμερα, οι χρήστες του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου έχουν τη δυνατότητα να ψάξουν και να ‘κλικάρουν’ hashtags, τα οποία περιέχουν το χαρακτηριστικό σύμβολο της δίεσης #, ώστε να δουν μια σειρά εικόνων, δημοσιεύσεων και συνδέσμων, που επισυνάπτονται κάτω από μια συγκεκριμένη φράση.

 

Σε αντίθεση όμως με το Twitter, στο Facebook οι δημοσιεύσεις θα είναι δραστικά περιορισμένες από τις ρυθμίσεις απορρήτου. Οι χρήστες θα μπορούν να δουν υλικό και δημοσιεύσεις που θα είναι ορατά από τους φίλους τους.

 

Η αλλαγή αυτή θα βοηθήσει και τα εισαγόμενα hashtags από το Twitter και το Instagram, να μην είναι κενά στο Facebook. Μέχρι σήμερα, οι εισαγωγές από άλλες σελίδες που περιείχαν hashtags, φαίνονταν απλά σαν κανονικό κείμενο, και όχι σαν σύνδεσμος προς άλλη σελίδα. Ίσως είναι μια μικρή αλλαγή, αλλά σημαντική καθώς το περιεχόμενο που έρχεται από άλλες σελίδες στο Facebook δεν θα είναι πλέον στάσιμο.

 

Τέλος, το Facebook ανακοίνωσε ότι μέχρι στιγμής η λειτουργία των hashtags είναι  ενεργή για μερικούς χρήστες, αφού θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες ώστε να τεθεί προς διάθεση σε όλους. 

Τελευταία τροποποίηση στις 08:30 - 14 Ιουν 2013
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.