ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το AppStore κλείνει 5 χρόνια και μοιράζει δώρα

23:53 - 08 Ιουλ 2013 | Τεχνολογία
Το AppStore κλείνει 5 χρόνια και μοιράζει δώρα
Στις 10 Ιουλίου το δημοφιλές AppStore της Apple κλείνει 5 χρόνια λειτουργίας και τα γιορτάζει (;) με δωρεάν εφαρμογές και προσφορές.

Μερικές από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές για iPhone και iPad πωλούνται δωρεάν σήμερα, λόγω της μεγάλης γιορτής των πέντε χρόνων λειτουργίας του AppStore.

 

Μέχρι τώρα, παιχνίδια όπως το ‘Infinity Blade 2’, ‘Superbrothers: Sword and Sworcery EP’, ‘Where's My Water?’, ‘Badland’ και ’Tiny Wings’ μπορεί να τα κατεβάσει κανείς χωρίς κανένα χρηματικό αντίτιμο, μαζί με άλλες εφαρμογές, όπως το ‘Traktor DJ’, ‘Day One’, ‘Over’, και ‘Barefoot World Atlas’.

 

Καμία από τις προαναφερθείσες εφαρμογές δεν ήταν ποτέ δωρεάν  στο AppStore, ενώ μερικές είχαν φτάσει να πωλούνται έναντι σχετικά υψηλών τιμών, για παράδειγμα το ‘Traktor DJ’ μέχρι πρότινος κόστιζε 19.99 δολάρια.

 

Η Apple αναμένεται να βγάλει κάποια ανακοίνωση σχετικά με τις προσφορές, καθώς σε καμία από τις παραπάνω δεν αναφέρεται κάποια εξήγηση για την ξαφνική αλλαγή στις τιμές τους. 

 

Το πιο λογικό είναι ότι αυτές οι προσφορές αποτελούν μέρος ενός οργανωμένου εορτασμού των πέντε χρόνων που κλείνει το AppStore.  

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.